RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 31.10. do 07.11.2016.

horoscope-02-860x480

 

Ovan – Posao će vam zavisiti od drugih ljudi, i u zavisnosti kako se postavite, tako ćete ostvariti uspeh. Oni će biti dobronamerni, malo naivni, ali sa njima vas očekuje kvalitetan rad, jer su pošteni. Vaša lična refleksija, može napraviti problem, potreba da se branite, iako niste napadnuti. Verujte ljudima. U ljubavnom životu biće prisutna strast. Hemija će vas voditi i tu nema pogovora. Krevet će spajati, a za nastavak se sami pobrinite.

Bik – Razgovori neće biti važni, koliko vaša angažovanost i motivacija da obezbedite sebi sigurnost. Bićete solo igrač, koji će dobijati sve bitke u poslu. Nerazumevanje će se najviše osetiti u partnerskim odnosima, bilo koje vrste. Ljubomora i posesivnost, će se razviti do te mere da ćete sami sebi ići na živce, a nećete moći da se obuzdate. Raspaljivaćete strast kod suprotnog pola, a i kod sebe.

Blizanci –Bićete desna ruka šefu, u traženju greški. Naporna nedelja je pred vama, u kojoj nećete moći da napredujete jer ćete biti u papirima po čitav dan. Važno je da ćete imati podršku odozgo, tako da vi nećete biti na gubitku. U ljubavnom životu neće biti nekih dešavanja. Sami sa sobom ćete ispitivati odluke, poteze, poverenje i ljubav. Nemojte previše, jer ćete naći samo mane. Pustite, neka ovo bude dosadna ljubavna nedelja.

Rak –Strah će postojati, zbog previše, ozbiljnih, obaveza koje ćete morati na vreme da uradite, kao i od upliva prošlosti u sve pore života. Intuicija će vam biti od velike pomoći, razum će je pratiti, i važno je da ne bežite. Suočite se sa strahovima od gubitka i verujte u sebe. U ljubavi ćete imati podršku i razumevanje i neka vam to bude vetar u leđa u borbi sa prošlošću, koja je došla na naplatu. Pobedite sopstvene demone. Osećaj pobede je savršen!

Lav –Nesporazumi i svađe, će obeležiti naredne dane. Verovatno ćete i sa sobom svađati, zato što se upuštate u rasprave sa svakim. Proradiće u vama pozitivni inat koji će vas terati napred. Smejaćete se na kraju sebi, ali od sreće, jer ćete shvatiti da vas treba potkačiti da bi se pokrenuli. U ljubavi će takođe biti čarki, oko glupih, svakodnevnih, tekućih stvari, to će vas takođe pokrenuti da osvajate ponovo partnera.

Devica –Upoznavaćete nove ljude, i uz njihovu pomoć ćete izaći iz uobičajenih poslovnih okvira. Važno je da ne sumnjate u sebe, i da verujete ljudima. Imaćete priliku za honorarni posao, a nezaposleni bi konačno mogli da nađu dobar posao. U ljubavnom životu će biti oscilatorno. Od strasti do nemira, ozbiljnih razgovora do svađa. Udrobljeni dani koji podgrevaju ljubav, čine je živom i daju joj nastavak života.

Vaga – Bavićete se papirima i pravnim aktima. Sudski proces će biti u vašu korist. Dobra nedelja za izlazak u javnost sa nekim projektom, kao i za umetnike svih vrsta. Sve ono što ima veze sa prošlošću neće biti dobro i doneće vam probleme. Izbegnite to, kako znate i umete. U ljubavnom životu će sve teći tokom koji vam prija. Druženje, izlasci, javna pojavljivanja, flertovanje, avanture, sve je moguće i sve je dozvoljeno, sem bivših partnera.

Škorpija –  U poslu ćete voleti ono što radite, prijaće vam rad, osećaćete se dobro. Popraviće vam se duhovno i materijalno stanje. Ispunjeni, sa osećajem koristi društvu i ljudima, dobijaćete ljubav na sve strane. U vašem ljubavnom životu, razum će biti ispred osećanja. Tražićete praktične odgovore na postavljena pitanja, suprotnoj strani, ili sebi. Očekuje vas susret sa istinom. Surov, sirov i osvešćujući.

Strelac –U nekim danima ćete biti na nebu, srećni, ispunjeni, zadovoljni, a u nekima na zemlji, racionalni. Sredina neće postojati, jer će malo toga zavistiti od vas. Ljudi, okolnosti, osećanja će vas vinuti u nebesa, i sve to isto spuštati na zemlju. Budite zahvalni , jer ništa neće biti bez smisla. U ljubavi će biti slično, sa više nebeksih oscilacija. Prizemljenje, će se odnositi samo na praktične stvari. Slobodni, krenite u akciju osvajanja, očekuje vas nebo.

Jarac – Inovacije su i dalje potrebne u poslu, ukoliko ih niste uveli, moraćete. Konkurencija je sigurno to uradila, i možete biti neprijatno iznenađeni na tržištu. Krajnje je vreme da krenete modernim koracima. U ljubavi će vas i dalje voditi strast, nadrazumna i silovita. Nekima će to prepasti u ozbiljnu vezu, dok se neki neće zaustaviti na jednom partneru, već će loviti dalje i utoljavaće glad.

Vodolija –Povežite sa nadređenima jer će tako napredovati. Radna atmosfera i komunikacija će biti otežana, nećete imati sa kim da se dogovorite oko običnih stvari. Sa nadređenim ćete to moći, zato se obratite njima. U ljubavnom životu ćete funkcionisati kao ortaci iz škole. Dobro bi bilo da napravite i neki posao tako uortačeni. Bilo bi uspešno. Slobodni će uletati u niz veza, vezica i avantura. Ništa ozbiljno ni dugotrajno.

Ribe –Priliku za izlazak u javnost imaće ono koji se bave umetnošću, dizajniranjem, pisci, slikari. Sve ono što je produkt vašeg mozga i ruku će uspeti. Komunikacija sa okolinom će biti dobra, što će vam dosta pomoći u napretku. U ljubavnom odnosu će postojati napetost zbog obostrane stidljivosti. Oboje ste stegnuti, a ne treba to da budete, opustite se i uživajte u ljubavi. Slobodni će se dobro razumeti sa nekim, strast će se odmah pokrenuti.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail. com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: