RSS довод

Venera u Strelcu

1385577_308618082609266_1259588529_n

Kada bih opisivala Veneru u Strelcu, to bi bilo ovako:
Pogledaj šta je u meni, a ne na meni.
Ovo je muška, vatrena Venera, doduše promenjive vatre, ali gori. Dakle sama kreće ali i skreće sa puteva. Ona vidi dubine, sve što je plitko nju ne zadržava. Njena ljubav traje koliko joj se neko vrzma po glavi, jer je to njena erogena zona. Ako neko ne ume da je zainteresuje filozofskim pričama, slobodi u ljubavi, putovanjima, avanturama, makar u glavi, ode ona dalje.
Venera, se sem ljubavi odnosi i na uživanja. Venera u Strelcu uživa u istraživanju, optimistična je, voli ljude, druženja, izlaske, putovanja, sport, knjige u tome uživa. Stavite je u kuhinju,  uvenuće. Recite joj da širi ideje o porodici, tradiciji, odmah će to prihvatiti, ali  kao ideju. Recite joj da priča o prošlosti, to neće umeti ni hteti. Ova Venera je okrenuta ka sutra.
Ova naivna i prostodušna Venera će vas povrediti, i iskreno se pokajati zbog toga. Ne možete je zamrzeti, prezreti jer je iskrena, i kad voli i ne voli.
Dajte joj slobodu i imaćete je zauvek!

Advertisements

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: