RSS довод

Nedeljni horoskop od 17.10. do 24.10.2016.

sco

Ovan –Ljudi će biti spori, govoriće neprecizno, tapkaćete u mestu danima. Potrebno je da ubrzate posao, ali taktično, sve drugo neće ići, i naići ćete na otpor. Ovde sila neće pomoći, već mudrost i taktiziranje. U ljubavnom životu ćete se boriti sa sobom. Nagoni će vas voditi na jednu stranu, misli na drugu, osećanja na treću. Saberite i oduzmite sebe, da bi i neko preko puta vas znao kako da se ponaša i šta da radi.

Bik –Opiranje ćete imati od strane saradnika, ali naklonost nadređenih će biti na vašoj strani. Potrudite se da izbalasnirate obe strane, jer ćete jedino tako biti kompletno zadovoljni. Pokažite razumevanje prema svakome i to je pola uspeha. U ljubavnom životu ćete se osećato izazvano, iako neće biti realnih razloga za to. Napadaćete partnera za sitnice, a ustvari je nezadovoljstvo u vama. Razgovarajte prvo sa sobom, pa onda sa suprotnom stranom.

Blizanci – Odlična nedelja da upišete nešto, sa čime biste napredovali i zauzeli visoku poziciju. Generalno je dobra nedelja za učenje i polaganje ispita svih vrsta. Učite od ljudi, jer iz njihovih iskustva, vi dobijate na znanju. U ljubavnom životu uz sav trud da zadržite harmoničan odnos, teško će vam to polaziti za rukom. Pokažite delima svoju privrženost, a ne samo rečima.

Rak –Potrebno je da cenite svoj rad, uspostavite kriterijume da biste bili ispoštovani, i plaćeni kako treba.Vi treba da tražite svoje vrednovanje, a ne da vam ga nameću na osnovu platežnih normi. U ljubavnom životu je potrebno da jasno kažete šta želite od partnera. Ćutanje ili rasprava oko gluposti ne rešava vaš unutrašnji nemir. Partner oseća da nešto nije u redu, recite mu šta je to. Slobodni, neke se prepuste mašti i strasti.

Lav –Ne zaoštravajte odnose, ne pravite rivale, već radite najbolje što umete, i sve će vremenom leći na svoje mesto. Bićete zadovoljni rezultatima, kao i saradnici ali će trebati vremena. U ljubavnom odnosu ćete gubiti kontrolu, i počećete da gušite partnera. Vaša potreba za dominacijom vas vodi u pogrešnom pravcu. Savladajte se, i oslušnite partnerove potrebe. Slobodni će birati ili biti odabrani.

Devica – Očekuje vas manja finasijska kriza, neka vas to motiviše da odradite dodatni posao koji vam se odavno nudi. Iz njega će se razviti nešto veće.To će vam povratiti samopuzdanje, koje tako lako gubite jer ste bespotrebno skromni. U ljubavnom odnosu će preovladati vaša potreba da sve znate unapred. Spontanost je vrlina, pokušajte da joj se prepustite jer jedino ona vredi u ljubavi. Slobodni, neka se oslobode sumnje u sebe da bi privukli kvalitetne ljude.

Vaga –Profesionalna dostignuća će vam ići uzlaznim tokom, samim tim ćete biti meta ogovaranja i spoticanja. Važno je da vas niko ne može zaustaviti, i dalje radite na sebi i uspeh je neminovan. U ljubavnom životu kockice će biti posložene onako kako vam prija. Dobijaćete pažnju i ljubav kakva vam odgovara i samim tim ćete vraćati duplo. Neće postojati ništa što vas može poremetiti. Slobodni će biti meta udvaranja.

Škorpija –Ne eksperimentišite nikako, iako ćete imati poriv da skrenete sa puta. Biće vam dosadno jer je sve predvidivo, nema drame, akcije , ali to je jedini put uspeha u poslovanju. Pravite dramu u ljubavnom životu ako baš morate. Tu ćete imati partnera koji će deliti ulogu sa vama, a komad će biti izveden savršeno. Strast će vas spajati sve dublje. Slobodni, takođe neka naprave dramu pred osobom koja im se dopada. Upaliće eksperiment.

Strelac – Cigle, koje su pred vama rušite znanjem, profesionalnim usavršavanjem i udruživanjem. Ako to ne uradite i dalje će vam zaklanjati vidike, zaustavljati proboj na tržište i lični napredak. Definitivno, neće se ništa samo pomeriti, ako se vi ne pomerite.U ljubavnom životu očekuju vas prijatni trenuci. Izlasci, putovanja, druženje. Strasti će biti najmanje, možete je probuditi nekim gestom, lascivnim rečima. Slobodne, očekuju pozivi za izlaske.

Jarac – Moraćete da uvedete nešto novo i drugačije da bi opstali u poslu. Dolaze mladi, ambiciozni i savremeni klinci. Konsultujte pravno lice oko nadograđivanja znanja i zaštite svojih prava i interese. U ljubavnom odnosu će doći do trzavica,jer ćete delovati nezainteresovano. Vođenje ljubavi je nedovoljno da biste održali bliski odnos sa partnerom. Ako ne pokažete zainteresovanost, možete ostati sami.

Vodolija –Učestvujte u dešavanjima na poslu, dajte sve od sebe da se čuju i vaše ideje. Niko na poslu vam nije prijatelj, već saradnik i borite se za sebe, a ne za njih kao do sada. Tražite da biste dobili. U ljubavnom životu pred vama je dobra nedelja. Pokažite voljenoj osobi sva vaša umeća, vodite je svojom iskrenošću do krune ljubavi. Pratiće vas u korak, jer se iskrenost prepoznaje. Slobodni, takođe, neka istupe iskreno i dobiće isto zauzvrat.

Ribe –Ne priklanjajte se nikome u poslu,  iznesite sopstveni stav i stanite iza njega. Korisna će biti nova poznanstva. Važno je da pokažete čvrst karakter. Samo tako ćete dobiti  ono što zaslužujete. Budite sami sebi sistem vrednovanja. U ljubavnom odnosu je potrebno da ne idete zaobilaznim putem tražeći odgovore, potrebno je da direktno tražite ono što vam treba. U suprotnom ćete umišljati i konstruisati scenario u svojoj glavi. Ljubav i poverenje su tu, vi ne umete da to vidite.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: