RSS довод

Nedeljni horoskop od 03.10. do 10.10. 2016.

1238051_10201882507601376_680245680_n

Ovan – Problemi sa nadređenima i starijim kolegama. Oni su za plan i strategiju, a vi u tome teško funkcionišete. Osetićete se ugušeno, jer nećete moći da se slobodno razmašete. Pregovori i dogovori označavaju dane pred vama i potreban je timski rad. Ljubav će biti pod udarom strasti gde razum gubi glas. Može vas uhvatiti vrsta opsednusti parterom ili suprotnim polom uopšte. Nagone ćete zadovoljiti, ali to je sve.

Bik – Osećaj nepripadanja svetu i ljudima će vas držati. Praktične osnove za to neće biti jer će vam poslovanje ići dobro, komunikacija sa ljudima takođe, profesinalni nivo svesti će vam biti visok. Takmičićete se, čak u brzini obavljanja posla, i dobijati. Osećaj to neće ispratiti, bićete dušom negde na drugom mestu. To mesto je nečije srce. Rečeno vam je da ste u njemu, ali vi to ne osećate. Intuicja vam nešto poručuje. Provere, špijunske delatnosti vas neće nikuda odvesti, sem da se osetite kao budala. Odgovor je u vama, a ne suprotnoj strani.

Blizanci – Odnosi sa javnošću kao i prodaja će najbolje proći u narednim danima. Neslaganja će biti sa saradnicima. Tu ćete se osećati kao da pričate sa vanzemaljicima, ali gledajte u sutra, i u nove ljude koji vam dolaze u život, i nose sa sobom dobro. U ljubavnom odnosu je potrebno da naučite šta vaš partner voli a šta ne, da to ispoštujete jer u suprotnom ćete se raspravljati svakog dana oko sitnica. Slobodnima sleduje izuzetno zanimljiva nedelja, puna poznastava. Gledajte ih i srcem a ne samo očima.

Rak – Partnerski odnosi, dugotrajni, bilo poslovni ili intimni će biti pred kidanjem. Važnu odluku ćete morati vi da donesete. Kako odlučite, tako će vam biti u budućnosti. Poslovna nedelja pred vama će biti napeta, ali sa dogovorima ćete mnogo više postići, nego sami. Nedelja pred vama nije laka, ali su izbori samo vaši i stanite iza njih. Ljubavni život će vam na trenutke davati krila, strast će vas voditi u svet mašte, potom ćete preispitivati sebe i svoja osećanja. Na toj klackalici će vam proći čitava nedelja, jer će vas strah blokirati da spoznate suštinu.

Lav – Povoljan period se nastavlja, finasijska situacija se uvećava i započnite novi posao,ako ste planirali. Ono što je važno je da se čuvate ‘dobronamernih saveta’, posebno od žena. Ljubomora će ih voditi,  slatkorečivo vas mogu navesti na pogrešan put. U ljubavnom odnosu će biti čudna situacija. Odsustvo strasti koje donosi zahlađenje, a savršeno razumevanje. Na vama je da probudite uspavanu strast i povratite kompletan odnos. Slobodni se neće ovajditi u ovim danima. Sve će izgledati savršeno, a ništa se konkretno neće desiti.

Devica – Svaki dotok ili odliv novca proverite dva ili više puta. Mogući su problemi i gubici zbog brzine. U svemu što planirate da radite, konsultujte stručno lice jer niste stvoreni za sve. U ljubavnom odnosu će novac takođe odigrati glavnu ulogu. Barem ćete vi imati takav osećaj dugovanja partneru. Povredićete ga vraćanjem duga, jednakošću u kupovini. Dozvolite da vam neko nešto da iz srca, jer novčanik je sporedna stvar u tome.

Vaga – U poslu, sa vašom veštinom ubeđivanja otvaraćete i zatvorena vrata. Dobra nedelja za promociju, i samopromociju u poslovanju, kao i za one koji se bave javnim poslom. Umetnici će, takođe, imati dobar odjek u javnosti. U ljubavi vam sleduje dinamičan period, bez obzira da li ste slobodni ili zauzeti. Dramske zaplete ćete sami praviti, i dodeljivati sebi glavne role. U zavisnosti, da li glumite sa, ili bez maske, zavisiće nastavak ljubavnog zapleta.

Škorpija – Planovi koje ste zacrtali odavno, počeće da se ostvaruju u ovoj nedelji. Važno je da ne menjate odluke pod pritiskom drugih ljudi, jer će ih biti. Ne upotrebljavajte inat i tvrdoglavost, već argumente. Ako popustite, pod velom dobrote, od ostvarenja neće biti ništa. U ljubavnom životu vas očekuje dobra nedelja, u seksualnom smislu. Strast i mašta će vas voditi. Slobodni , neka ne traže savršenstvo jer i sami nisu savršeni.

Strelac – Ono što vas koči i stvara probleme, postaće vam odskočna daska, način na koji ćete iste rešavati. Shvatićete poentu kočnica, koje su vam do sada stvarale blokade u napretku. Otvoren put, sa znakovima će biti ispred vas. Pratite upustva. U ljubavnom životu ćete upasti u formu prijateljstva. To vam neće doneti ništa loše, ali će ugasiti strast. Slobodni će putem interneta upoznati nekog zanimljivog, od koga će prvenstveno naučiti o sebi.

Jarac –Prepreke u vidu pametnih ljudi, onih što sve najbolje znaju, zakucavaćete tačnim proračunima i sigurnim koracima. Navućićete na vrat zavidnike,  ljude koji će svašta činiti da vas sapletu. Ne odustajte od svojih snova, ni po koju cenu, doslednost i čvrst karakter neka budu na snazi. U ljubavi ćete biti lovac, onaj koji osvaja i dobija šta poželi.  Strast će vas voditi, ali je jako važno da održite ritam i da ne posustajete u osvajanu svog ‘plena’.

Vodolija – Izdržljivost će biti važna u ovoj nedelju. U održavanju posla, prijateljstava, partnerstava. Sve će biti poljuljano zbog okolnosti, u koje će biti umešan novac. Nećete biti na gubitku , materijalnom, ali će se ljuljati međuljudski odnosi. Izdržite napade, održite ono što vredi. Sve što je instatnt, počev od prijateljstva, partnerske veze, pokazaće se, da nije vredno. Od vašeg ugla gledanja zavisi kako ćete shvatiti iskušenja, i poruke koje ćete dobiti.

Ribe –Pomaci će se dešavati, sa vama ili bez vas. Ako se potrudite, zasučete rukave, pokažete  koliko ste pouzdani i vredni, možete ostvariti neki svoj san. Ukoliko lenjost i emotivna osetljivost budu vladali vama ,od napretka ništa. Ostaćete na istom, ako ne i korak unazad. U ljubavi će vam se dešavati prijatne i maštovite stvari. Opustite se i uživajte, ne tražite mane, jer i vaše niko ne traži.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: