RSS довод

Nedeljni horoskop od 12.09. do 19.09.2016.

img.jpg

Ovan – Iznenadne poslovne promene su moguće, bez obzira u kom sektoru radite. Stres, naravno, prati sve nagle promene, tako da ćete biti pod njim i potrudite se da sačuvate hladnu glavu.  Odlična nedelja za početak svih partnerstava, poslovnih ili intimnih. Generalno, svi odnosi će postati čvršći, sigurniji i stabilniji. Slobodni će preko posla upoznati nekoga ali od toga će im slediti samo razočaranja.

Bik –Poslovi će se širiti, kontakti kao i dobar odnos sa kolegama i nadređenima. Posebne povoljnosti očekuju one koji imaju male firme, znatalije i domaću radinost. Ponude za izvoz će biti iznenađujuće, i isplative. U ljubavnom odnosu će biti potreban kompromis, na koji vi niste spremni nikada i zbog toga će doći do krize u vezi. Izbor je vaš. Slobodni će se više baviti poslom i slabo će im ostati vremena za intimni život.

Blizanci – Oprez sa dokumentima kao i u komunikaciji. Svaka reč će se meriti, i ne smete se šaliti u vezi posla ni sa kim. Posebno u pisanoj formi. Ovo nije povoljna nedelja za vas po pitanju posla i odlažite sve što možete za narednu nedelju. U ljubavi, na sreću će biti bolja situacija. Dobićete podršku od partnera zbog frustriranosti na poslu, biće vam uteha i savetodavac. Za slobodne je takođe povoljna nedelja u kojoj će privlačiti zanimljive i pozitivne ljude.

Rak – Neplanirani troškovi će vas dovesti u stanje stresa. Priberite se, rasporedite finansije, a imaćete mogućnost dodatne zarade ako hoćete. Poslovanje u privatnom sektoru, sa posebnim osvrtom na domaće tržište, biće plodnosno. Na emotivnom polju ova nedelja će biti prelomna. Ako pristanete na kompromis, pokažete toleranciju prema partenru, biće sve u redu, čak će vaša veza očvrsnuti. Ako ne budete mogli, nastavak je težak i skoro nemoguć. Slobodni će se vrteti po prošlosti.

Lav – Od ove nedelje kreće dobar period za vas u svim segmentima života. Povoljnosti su na vašoj strani, na vama je, da na osnovu dosadašnjeg iskustva prepoznate kako, sa kim i gde da radite, družite se i volite. Dani, u kojima je važna objektivnost. Sve što budete gledali iz ličnog ugla i zbog ličnog zadovoljstva neće vam doneti sreću i dobrobit. U ljubavi – ‘Ja’, ne sme da bude prefkis, nego ‘Mi’. Kocka je bačena, igrajte udvoje a ne sami.

Devica –Komplikacije  će biti u dogovorima, papirima, ljudima uopšte. Nećete nazadovati, ali će se mnogo toga u vašem radnom okruženju igrati sa vašim živcima. Vreme je da počnete da razmišljate o novom poslu, jer na postojećem ćete teško avanzovati. U ljubavi, bilo zauzeti ili slobodni, ne tražite odgovore u prošlosti. Da je valjala ne bi to postala. Ako ne budete uspeli da se oduprete tom porivu, vaša je odgovornost za krizu koja će nastati u vašem emotivnom životu.

Vaga –Počinje period u kom će sva partnerstva, bilo poslovna ili ljubavna, krenuti stepenik naviše. Iskoristite svoju diplomatičnost, šarm ali i čvrstinu koja vam je urođena i krenite ka cijevima. Možete da menjate posao, venčavate, jer je povoljan period za proširenje porodice. Budite, kao što jeste, otvoreni za druge  ljude i dobićete više nego što očekujete. Iskustva neka vam budu verni pratioci i zakoračite od ove nedelje u celogodišnji povoljan period za vas.

Škorpija – Intuicija će vam slati signale šta treba da uradite a šta ne. Bilo bi dobro da je poslušate, a ne logiku koja će nadvladavati. Moguća su podmetanja ‘kukavičjih jaja’. Ako vam se neko ili nešto ne svidi na prvi pogled, iako ta priča deluje savršeno, ne ugovarajte ništa. Dajte sebi, a i toj osobi vremena da se dokaže. U ljubavnom životu sve je obavijeno velom tajne. Dosta neiskrenosti je među vama, kao i prećutkivanja istine zbog odražavanja odnosa. Ovde uključite logiku.

Strelac – Olakšanje na svim životnim poljima, polako kreće. Prepreka će i dalje biti, ali ćete ih lakše prevazilaziti. Partnerstva svih vrsta su poželjna. Od ove nedelje krenite da osmišljavate strategiju za promenu u poslovanju ili čak promenu posla. Ljubavni život će, najzad krenuti da se odmotava u pozitivnom smeru i većina problema će ostajati iza vas. Slobodni neka se prepuste čarima slobodne ljubavi.

Jarac – Promenićete nešto u vezi poslovanja ili ćete se vi promeniti. A neki će promeniti posao. Sve što bude kasnilo, zatezalo, kočilo imaće smisla i važno je da u svemu pokažete strpljenje. U ljubavnom odnosu, i pored dobrog razumevanja počeće da se oseća neka hladnoća. To je posledica toga jer nemate iste ciljeve. Potrebno je da se prilagodite. Slobodni će se ukačiti sa nekim intelektualno ali hemije neće biti.

Vodolija –Ljudi će biti važni u ovoj nedelji. Sprovešće vas svojim iskustvom i poznanstvima kroz lavirinte života. Osobe koje vam dolaze u život, su vam učitelji i neko ko će biti produžena ruka ka vašem uspehu. Na vama je da iskoristite svoje iskustvo i prepoznate ko su. Ljubavni život će vam biti zanimljiv,  u njemu je potrebno samo da budete iskreni i ništa više. Najviše prema sebi. Slobodni, takođe neka nastupe iskreno da se kasnije ne bi kajali.

Ribe –Budite oprezni sa dokumentima, papirima kao i fajlovima u računaru. Nedelja pred vama je na ivici, ali je dobro što možete da utičete na sve svojim radom, koncetracijom i prisutnošću, svesnom, u poslu. Nije dovoljno da se samo pojavite na poslu, morate da radite i preuzmete odgovornost na sebe. U ljubavi će vas voditi nagoni a vas to nikada ne odvede u pravom smeru. Stanite i priberite se.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: