RSS довод

Nedeljni horoskop od 05.09. do 12.09.2016.

10570506_867084539988040_5788801224484873459_n

Ovan – Oprez u donošenju odluka je potreban, jer ćete imati komplikacije u poslu. Informisanje o svemu i svakome je neophodno. Ne pravite dugoročne planove i dogovore jer će se sve izjaloviti. U ljubavnom životu će doći do problema jer će se u vaš život vratiti neko iz prošlosti. Iskušenje će biti pred vama i važno je da slušate razum, a ne nagone. Ako vas oni budu vodili napravićete haos od života. Vi ste neko ko je uvek u budućnosti, ne treba vam vraćanje u prošlost, no odluka je na vama.

Bik – Postojaće dileme u poslovanju a na vama je da budete profesionalni i ništa više. Svaka lična konotacija ili reakcija će vam se obiti o glavu. Drugim rečima, pazite na ponašanje, jer ćete biti izazvani od nekoga ko nije dobronameran. U ljubavnom životu vas očekuju trzavice i vrsta testa za očuvanje veze ili braka. Nešto što se vuče iz prethodnih meseci, eskaliraće u ovim danima i samo od vas zavisi da li ćete preći preko toga i nastaviti ili se razići.

Blizanci – Komunikacija će biti otežana i potrudite se da zadržite poslovne, a i privatne odnose korektnima. Nervoza će vas držati svakog dana i imaćete potrebu da se svađate. Pokušajte da se obuzdate .U ljubavnom odnosu ćete takođe biti napeti i smetaće vam svaka sitnica. Varničenja će biti zbog sitnica od kojih ćete praviti dramu. Obuzdavajte jezik, to vam je poruka za ovu nedelju. Naštetićete samo sebi.

Rak –Frka sa okolinom će vas voditi ka osamostaljivanju, a okolnosti ka timskom radu. Neće vam biti jednostavno da sa sobom nađete zajednički jezik. Krenite na učenje onoga što želite, da biste sebi obezbedili samostalni rad.U emotivnom odnosu pokušajte da izbegnete konfilkte i da uvažite  mišljenje partnera. Zavoleli ste ga drugačijeg od vas, ne menjajte ga sada kada ste vi nakrivo nasađeni. Slobodnima sleduje muvanje od zauzete osobe, na vama je izbor.

Lav –Od sredine nedelje će sve krenuti da se odmotava u vašu korist. Dobićete nove poslovne ponude, nezaposleni posao, šanse za honorarni posao i dodatnu zaradu. Otvoriće vam se svi putevi koji su do sada stajali i tražili od vas strpljenje. Na ljubavnom polju svi nesporazumi će se rešavati lako i harmonija će ponovo zavladati u vašem odnosu. Slobodni će imati avantura koliko žele i sa kim žele. Od ozbiljnih priča u ovoj nedelji neće biti ništa.

Devica – Imaćete podršku pa i protekciju u poslovanju ali isto tako i zastoj. Kontakti će biti jako važni u ovoj nedelji a posebno oni koji su iskusni u poslu. Od njih ćete doučiti sve što vam treba. U ljubavi ćete se udaljavati jer će vam komunikacija biti loša. Varnice će biti prisutne na pogrešan pogled. Potrebno je da se malo osamite i stabilizujete. Problem je u vama a ne u partneru. Slobodni će imati priliku da se pomire sa bivšim partnerom, ako to žele.

Vaga – Iskustvo će vam pomoći da u ovoj nedelji završite čak i nemoguće poslove. Važno je da ćete imati podršku saradnika i oni će vam pomoći u delovima gde je potrebna vrsta eksperimenta, da biste ispitali ljude ili posao uopšte. Duh zajednišva će obeležiti ovu nedelju. U ljubavnom životu pred vama je dobra nedelja. Zračićete pozitivnošću, delićete je i dobijati. Slobodni će poželeti da unesu promene u svoj život. Počeće od izgleda pa do intelektualne nadogradnje.

Škorpija –Svaku akciju dobro analizirajte, jer nije dobar period za početak novih poslova. Podrška koju ćete dobiti možda neće biti legitimna, a samim tim može biti opasna. Radite samo ono što znate i morate, a ostalo neka sačeka. U ljubavnom životu se  razvijaju neke situacije, koje su tajne,  koje mogu ugroziti vaš status. U ovim danima je potrebna realnost i ništa više. Sve iluzije, posebno one koje su tajne, doneće vam samo patnju i probleme.

Strelac –Do promena će doći, ali tek nakon formalnih razgovora.  I pored formalnosti, za dalje će vam trebati znanje, strpljene i mudrost. U slobodne, lične, procene se ne uzdajte, nego strogo u  profesinalne. U ljubavi će provejavati prošlost, neka loša odluka doneta ranije, a sve zajedno će doneti nedelju preispitivanja. Ljubav, ako je prava, pobediće sve duhove prošlosti. A slobodni će uleteti, odjednom, u ljubavnu šemu i to sa nekim starijim.

Jarac – Mnogo toga će krenuti naopako u poslednjem trenutku. Moraćete da se potrudite da posao vratite u pravac, u kom treba da ide. Ljudi vam neće biti od koristi, čak će vam smetati ili će baš oni biti zaslužni za malere koji će se dešavati. Zato je bolje da sve sami radite. Zbog posla ćete teško imati intimni život. Njega skoro neće ni biti. Slobodni će možda upoznati preko posla ali teško da će u ovoj nedelji išta biti od toga.

Vodolija –Udruživanje će vam doneti neki novi vid poslovanja, a vi ste otvoreni za inovacije. Biće i nekih sporednih dešavanja, mamaca koji ne znače ništa, a deluju kao laka zarada. Samo ono što je po planu, sigurno, kao i posao sa nekim starijim će vam doneti uspeh. U ljubavnom životu od sredine nedelje će krenuti pozitivna dešavanja i rešiće vas nedoumice između srca i razuma koja vas već dugo muči. Slobodni, takođe, mogu sve što žele, ako požele.

Ribe –Dobićete  ponudu u kojoj će biti potrebno samo da se pridržavate profesionalnih normi. Do sada ste, valjda, shvatili da emocije, subjektivni osećaj nije profesionalnost, i da od toga nema posla. Prihvatite ponudu i budite dosledni. Neka vam i to bude izazov i provera sopstvenih granica. U ljubavi ćete upasti u situacije koje će biti isplanirane, do najsitnijeg detalja. Vi u tome ne funkcionišete, ali tako će biti. Ne ulazite u konflikt sa partnerom, poštujte njegovu potrebu.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: