RSS довод

Nedeljni horoskop od 22.08. do 29.08.2016.

Bd3T0KPCQAA-aYK

Ovan – Aktivnosti u svakodnevici se nastavljaju s tim što će biti složenije, samim tim i napornije. Faktor sreće, koji će vas pratiti, daće vam da na  kraju svi budu zadovoljni. Ljubav je jednaka strasti i ova nedelja nastavlja sa strasnim okolnostima za sve. Zauzeti ili slobodni isto je, fluid će se osećati svuda. Biraćete, bićete birani, što zauzetima može doneti malo nemira, tako da će pomirenje biti još slađe.

Bik – Detalji, sitnice ili vaša, na trenutak, skrenuta pažnja mogu dovesti do problema na poslu. Dobra nedelja  je pred vama, za dogovore, komunikaciju, sem sa nadređenima. U emotivnom odnosu nešto neće funkcionisati. Biće dana kada ćete osećati da bi bilo bolje da ste sami, a već idućeg dana da ne možete bez partnera. Slobodni, neka se prepuste flertu, i na kraju nedelje je moguća ljubav kakvu priželjkuju.

Blizanci –Radite sami dokle god možete jer od saradnika će biti slaba pomoć, samo ćete se nervirati. Važno je da ćete neke obaveze ipak skinuti sa dnevnog reda, ali novo, ništa ne započinjite. U ljubavnom odnosu će doći do distanciranja, obostranog. Razlika u karakterima će biti vidljiva na svakom koraku.  Moguć je prekid ako oboje budete držali do sebe a ne do veze. Slobodni će se teško ukačiti u ovim danima sa bilo kim. Flert se može protumačiti kao uvreda.

Rak – Kolege će biti netaktične, naporne kao i nadređeni tako da će vam ova nedelja doneti borbu sa ljudima, a ne sa poslom. Tenzija će postojati u skoro svakom danu i pokušajte da se isključite. Ljubavni odnos će imati odjeke prošlosti, ali će razvijati u pravcu sutrašnjice i to na praktičan način. Izvestan je lep nastavak veze. Slobodni će upravo na radnom mestu, u jeku nesporazuma videti kolegu u drugom, zanimljivijem svetlu. Učinite prvi korak.

Lav – Pred vama je pristojna nedelja, samo što ćete imati nelojalne kolege koje će pokušati da vas diskredituju. Predupredićete ih, ali vam razočaranje ne gine. Nećete napredovati ali nećete ni nazadovati. Ostaćete na istom, i bez dobrog odnosom sa jednim saradnikom. U ljubavnom odnosu će isplivati nešto što ste oboje gurali pod tepih i razgovor vam predstoji. Napetost, pomešana sa strašću uvek vodi ka nemirima, ali i strasnim pomirenjima. Slobodni mogu da biraju ako hoće, koga hoće, jer će privlačiti ljude.

Devica – Dobre prilike se nastavljaju, kako za zaposlene tako i za one koji traže posao. Svi će imati šansu da se razviju, napreduju i nađu svoje mesto pod suncem. U ljubavnom delu života očekuje vas prijatna nedelja. Uglavnom će se sva vaša očekivanja ispuniti ako ne budete uplitali prošlost u sadašnji odnos. Svoje traume sačuvajte za sebe. Slobodni će imati prilku da se oslobode prošlosti sa nekim novim, i drugačijim, od dosadašnjih poznastava.

Vaga – Preokret u poslovnoj sferi vam sleduje, doneće vam veći obim poslovanja, bolju finasijsku situaciju, ali i više obaveza. Biće vam naporno, posebno što saradnja sa kolegama neće biti baš sjajna, ljubomorni ispadi, ili bilo kakvi, doneće vam nefer poslovanje. U emotivnom životu spaja vas strast a sve ostalo se sreće povremeno. Pitanje će biti, da li je to između vas uopšte ljubav ili samo potreba i beg od samoće? Slobodni će takođe privlačiti telesno suprotnu stranu, a od ljubavi teško da će naići na Lj.

Škorpija – Prijatelji će obeležiti ovu nedelju. Sa njima ćete se smejati, planirati, putovati, ratovati, tugovati. Vaše bogatstvo će biti oni, a vi njihovo. Uzajamno ćete rešavati sve probleme, bodrićete jedni druge, ići po čudnim, tajnim putevima i zajedno izlaziti iz istih. Pregršt emocija će biti u svakom danu i one će vas lečiti i izlečiti od svih prošlih neuspeha, loših poteza i promašaja u svim segmentima života. Slavite dane pred vama koji će se zvati Ljubav.

Strelac – Iako je lakša nedelja pred vama, neće vam doneti da vam sve ide iz prve, i od ruke. Imaćete snage, volje, samopuzdanja ali i prepereka, problema, krivna ali će sve biti rešivo. Od vas će se očekivati da budete dosledni i disciplinovani. U ljubavnom životu sve se stišava sem strasti. Nesporazumi će biti iza vas, neki novi oko praktičnih stvari će se rađati ali ćete sve rešavati mnogo lakše nego prethodnih nedelja. Slobodni će uleteti u priču sa nekim sa kim su poslovno povezani. Inicijalna kapisla će biti hemija, ali ovaj odnos može doneti dobru i kvalitetnu vezu.

Jarac – Pred vama je skoro idealna nedelja. Komunikacija i saradnja će teći po planu i dogovoru. Oni koji čekaju unapređenje konačno će dobiti dobre vesti, a oni koji su aplicirali za inostranstvo će dobiti pozitivan odgovor. U intimom životu će se slagati praktične stvari, ali će izostati nežnost i strast. Nedostajaće vam pažnja, ali to samo znači da je partner preokupiran sobom. Na vašu vezu i vas, računa kao nešto podrazumevano. Prodrmajte ga, da mu to ne uđe u naviku.

Vodolija – Ne računajte ,da pomoć koju budete dobili, od prijatelja, saradnika, poznanika, da će vam olakšati posao. Neće, samo će vam biti vetar u leđa, a sami ćete morati sve obaveze da završite. U ljubavnom životu, mešaće vam se erotsko zadovojstvo sa  intelektualnim. Idealna kombinacija za vas. Ljubav će leteti oko vas, i potrebno je samo da je uhvatite i spakujete u miks u kom ćete se naći. Vidite sami da li imate mesta i želje i za nju.

Ribe – Ograničenja od strane nadređenih će postojati, i na vama je da se borite za svoje ciljeve. Papiri i dokumenta će vam predstavljati problem. Ne dozvolite da vas saradnici uvuku u teoriju zavere o šefu, i da zajedno sa njima spremate revoluciju. Pravite se ludi i radite kako vam je naređeno. Na ljubavnom polju će se slabo odvijati bilo šta. Mnogo toga je do vas, jer žudite za bivšim partnerom i nemoguće je da vam se otvore nova vrata. Oslobodite se prošlosti da biste dobili nekog novog.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: