RSS довод

Nedeljni horoskop od 25.07. do 01.08.2016.

13735371_10208491620502709_1187786856_n

Ovan – Sunce je u Lavu,kao i Merkur i Venera, vatreni, fiksni brat. Nema tu šta da vam smeta, jedino što će njemu da smeta Mars u Škorpiji. Tako da u suštini sve može savršeno da vam krene, ono kao u filmu a onda da se spotaknete na glupost. Kako u poslu, ljubavi, tako i u prijateljstvu. U ljubavi uz seks ćete najbolje da prođete, mada ni ovo ostalo suštinski nije loše. Tako da, dobra nedelja je pred vama, mala proklizavanja ali ništa strašno.

Bik – Vama tri planete u Lavu, kvadratnom znaku kao i sa Marsom u Škorpiji, opozitnom znaku ne može doneti lake dane. Jupiter u Devici vam je jedini od pomoći, tako da rad i samo rad će vam prijati i donositi zadovoljstvo u svemu ostalom ćete se nervirati, boriti, padati i teško ustajati. Onda kad ustanete bićete spremni na sve.

Blizanci – Merkur je u Laviću i on će kao gazda lepo da vas vodi. Kapirate se negde, vi ga poštujete, morate kad je glasan, i opustite se. On je najpametniji, on sve zna i bole vas. Odgovornost je na njemu. U ljubavi će takođe Venera u Lavu da vas vodi i vi lepo u ovoj nedelji budite dete i uživajte. Neko će uvek da vas vodi za ručicu i život je lep.

Rak – Mozgaćete oko novca, da li da ga potrošite, šteknete ili uložite u kuću. Mislim da je jasno gde će da ode, ali neću da sugerišem.  Dobro će ići poslovi sa porodicom, oni koji su vezani za umetnost, ali i sve domaće, pa i džem i med. Tu će biti posla i love. Ljubav će se podvoditi pod strast što opet nije loše jer će biti živa, umreti neće. Seks kao primarna stavka, tako da uživajte u njemu ipravite bebu ako niste do sada.

Lav – Evo vas na tronu. Sunce, Venera i Merkur su kod vas. Možete šta hoćete, ako hoćete. Naravno da će Mars u Škorpiji da vas čika, spotiče, ali ima vas više pa mu doskočite ionako je izdisaju. Dakle, vama se sva vrata otvaraju, ulazite i čuvajte se samo onih koji vas fiksiraju pravo u oči, bez mimike i osmeha. Strogo poslovni, e takvi su vam najgori. Ma ša dobro nudili begajte. U ljubavi kako vam je volja jer je vaša odluka. Da li da se izležavate i čekate je ili da krenete u lov? Odluka je na vama.

Devica – Jupiter je kod vas i sigurno vam daje više opcija za napredak nego inače. Možda i neko kilce, malo hipohodnrije ali nije to ništa strašno za vas. Merkur, vaš vladar je u Lavu i bockaće vas otpozadi, za vrat će vas stiskati a nećete imati pojma šta vam se dešava. Daće vam malo snage i samopouzdanja pustite ga neka radi svoj posao. Ljubav će takođe da vas negde bode u potiljak, pustite i nju. Vidite šta hoće od vas.

Vaga – Venera vam je u Lavu i daće vam lepe, bogami i kraljevske mogućnosti. Dići će vas na pijedestal i gledaćete na nas ostale sa visine. Nema nikakvih prepreka za vas, sem ako ih sami ne stvorite. Sve okolnosti, po pitanju posla, ljubavi ići će vam na ruku. Tako da možemo da se rukujemo i da vam čestitam na tome.

Škorpija – Mars je još kod vas, pokušava da se izbori sa vama i sa ostatkom sveta. Teško da će mu to poći za rukom u ovoj nedelji sa tri planete u Lavu. Borba je neizbežna. Za sebe, za status, za ljubav. Ništa nije nedostižno, ali kao da ste se već umorili i čekate da se samo od sebe sve reši. Znate da neće. Birajte svetlost a ne tamu.

Strelac – Saturn se odomaćio kod vas i veze li veze sa sve Jupiterom u Devici. Nema vrdanja, nema avanture, rad i samo rad i to kako se namesti, a ne kako vi hoćete. Dakle, sve vam zavisi od spoljašnjih okolnosti, drugim rečima, ko vas pita, ćuti i radi. Ljubav vam nije loša, tu ćete lepo da se osećate i bar tu uživajte u svom odabiru.

Jarac – Saturn vas bocka otpozadi, Mars u Škopriji, sa kojim se dobro kapirate u polju prijateljstva. I u suštini sa prijateljima će vam biti jedino prijatno. I u poslu ili putovanju u inostranstvo. Ostalo će sve nekako da ide mimo vas, kao ljudi u prolazu koje danas vidite i nikad više. Bez značaja  i smisla.Malo dosadno ali baš vas briga, niko vas neće gušiti. Ljubavi nema i ona šeta pored vas, možda samo seks da se desi i to je to.

Vodolija – Saturn, vaš šef vam vršlja po polju budućnosti. Namešta situacije nad kojima nemate kontrolu. Dobro ga vi kapirate ali vam je teško da ga poslušate, bar u ovoj nedelji. Sa svima ćete naći načina da se posvađate ili se jednostavno nećete razumeti nikako sa okolinom. Ljubav će takođe da vas zaobilazi. Tako da je najbolje da radite šta vam Saturn zapoveda i borite za svoju budućnost. Prilike nisu neke ali nešto će izleteti iznenada. Hvatajte to odmah!

Ribe – Jupiter u Devici će i dalje da vas smara da budete praktični i realni. Nema sanjanarenja, nadanja, samo rad i dela. To ste verovatno do sada već shvatili. Od toga vam ništa ne može biti loše sem što ne možete da budete ono što hoćete. A opet, ko zna zašto je to dobro. Ljubav i dalje ima oblike strasti što će nahraniti delić vašeg bića. Bolje i to nego glad.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: