RSS довод

Nedeljni horoskop od 18.07. do 25.07.2016.

horoscope-featured-3

Ovan – Skoro pa savršena nedelja je pred vama. Sve će biti završeno baš kada treba samo što će biti sporije. Imaćete dobar odnos sa nadređenima, sporazumevaćete se sa okolinom u svemu. Saradnja, intimni život sve će teći laganim i sigurnim hodom. Juriš će biti u ljubavi jer će se tu nameštati avanture i situacije koje će vam ubrzati adrenalin. Nećete se žaliti na to.

Bik –Ljudi spremni na svađu će vam obeležiti naredne dane. U poslovnom delu ćete umeti profesinalno da izbegnete loše posledice, u privatnom životu teško. Sem u porodičnom, tu ćete se najbolje osećati. Napetost je posledica različitih karaktera, obostrane tvrdoglavosti i nezgodne naravi. U ljubavnom životu oni koji su u vezi imaće dobre dane pred sobom, oni koji su u braku imaju problem a možda i razvod a slobodni će teško ostvariti bilo šta jer će nailaziti na ljude koji su egoisti.

Blizanci– Bićete sa ljudima koji su zanimljivi i oni od kojih možete da učite i da sarađujete ubuduće. Sve će se dešavati na jedan opušten i nonšalatan način. U ljubavnom životu osećanja će biti naglašena i nadvladaće vam intelekt koji je uvek prvi. Osetićete se lepo, opušteno i potrudite se da to potraje. Oni koji su u braku imaće problem pravne vrste i rešavanje toga je jedino moguće na sudu.

Rak – Dani pred vama daće vam prilike za sticanje materijalne zarade. To će biti poslovi van vašeg standardnog posla. Isto tako oni koji imaju porodični biznis ili se bave poslom koji je vezan za hranu ili tradiciju na neki način, imaće uspešnu radnu nedelju. Svima predstoji punjenje novčanika. U ljubavnom životu iako neće vladati razumevanje, osećanja će biti skladna. Dopustite da vas strast vodi jer u ovoj nedelji će vam ona dati osećaj pripadanja i ispunjenosti.

Lav – Problemi koji budu izletali pred vas biće skriveni, tajni i iz mraka. To ima veze sa prošlošću, porodicom ili nekim neplaćenim računom. Očekujte neku začkoljicu i budite perfidni i rešite taj problem. Ostalo će sve teći uobičajenim tokom. Na ljubavnom polju ako imate neku tajnu može biti otkrivena. Spremite se na scene ljubomore. I bez tajne takve scene vam ne ginu jer vam partner zbog nečega ne veruje. Slobodnima sleduje susret sa osobom na položaju sa  kojom je sve moguće.

Devica – U narednim danima je važno da se obratite nekoj zvaničnoj instituciji da biste dobili informacije koje su vam neophodne. Posao će vam zavisiti od toga kao i budućnost. Ako vas uhvati nesigurnost ili napadne pamet da vi sve znate i ne trebaju vama nikakve zvanične informacije, sami ćete se tući u glavu kasnije. U ljubavnom životu mešaće vam se osećaj prijateljstva i strasti. Iz toga može da proizađe  jaka veza. Slobodni će imati intelektualni stimulans od osobe koja će ih podsećati na same sebe.

Vaga – Poslovi koji su vezani za umetnost će biti jako uspešni, ostali će imati dobru radnu nedelju pred sobom sa tendecijom da zarade novac van posla. Ljubavni život će vam takođe biti bogat i u njemu će biti izlazaka, druženja sa drugim ljudima i mirisa glamura koji ćete širiti svuda. Osećaćete se kraljevski i prenosićete to na sve ljude oko sebe i to će se osetiti i biće vam uzvraćeno.

Škorpija –Obnovljena energija ,strast će vas gurati, i zbog toga se možete saplesti o ljude koji su iznad vas. Oprez i razum vam trebaju da biste izbegli problem sa autoritetom. Pitajte nadređenog za dozvolu za vaše akcije da biste se spasili neprijatnosti. U ljubavnom životu mešaće se strast kao i napetost u komunikaciji. Svađe će biti prisutne na svakom ćošku, delovaće da su gluposti a to će biti posledica nečega što je gurano ispod tepiha. U ovoj nedelji nećete rešiti taj problem.

Strelac –Prilika će biti više nego inače za napredak, saradnju ili avanzovanje u poslu. Moguća je bolja funkcija kao zaslužena nagrada za rad. Optimizam će vam se vraćati .U ljubavnom delu života uz strast koja prija partneru i vama, bićete otvoreni za nova iskustva u vezi. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti pred iskušenjima i mnogim avanturama. Ozbiljna veza iz toga se teško može razviti.

Jarac – Putovanja, prijateljstvo i saradnja sa inostranstvom će obeležiti dane pred vama. Sve što je van domaćeg tržišta će imati dobru prođu, dok ono što je naše, uz ortkaluk može imati šansu za prosperitet. U ljubavnom odnosu će postojati napetost zbog praktičnih stvari ali to se može rešiti uz pomoć prijatelja koji će biti objektivni. Strast se igra sa vama a trebalo bi vi sa njom.

Vodolija – Putevi su vam se otvorili ali ćete biti nervozni zbog toga. Imaćete osećaj nepripadanja, euforije zbog noviteta i teškog uklapanje sa novim ljudima. Ništa nije strašno ni nerešivo, problemi će biti najviše u vašoj glavi i pokušajte da se sredite sa sobom. Ljubav će biti u suprotnosti od vas i teško da ćete uspeti da se uskladite i uživate u narednim danima u njoj. Prenećete nervozu na sve segmente svog života. Smirite se kako znate u umete jer nema ničeg lošeg samo drugačijeg.

Ribe –Nedostatak inicijative može vas vratiti unazad a to sve je posledica vaše emotivno nestabilne situacije. Vreme je da odvojite posao i emocije. Ostavite osećanja ispred vrata kad ulazite u posao. Obujte cipele profesionalnosti. Samo tako će vam neko pomoći, pogurati vas da napredujete jer ste dobri kao radnici. U ljubavnom životu ne preuzimajte ulogu žrtve i krivca. Dignite glavu i gledajte pravo u oči partnera jer krivica je njegova ne vaša. Imate naviku da gubite stvari ali sebe ne smete nikako izgubiti i to je jedino važno u životu!

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: