RSS довод

Nedeljni horoskop od 04.07. do 11.07.2016.

13508828_1048265965281654_4197776677033256020_n

Ovan – Mars, vaš gazda, više nije u retro hodu ali je u Škorpiji i to je akcija koja ide ali ne po vašoj volji. Vodiće vas strast ali to nije vaša vatrena, već vodena, stihijska i sa emocijama. Tri planete u Raku će vam otežavati posao. Komunikacija i ljubav će vam ići nekako bezeveze i da nema Saturna u Strelcu, mogli bi da se obesite. A možete i sa njim jer jaka vam vajda od njega. Dakle, traljava nedelja je pred vama ali preživećete je, žilavi ste vi.

Bik – Solidna nedelja je pred vama ako izuzmem Marsa koji vas satire skoro od početka godine. Ubija vam volju i sve praktično pretvara u emotivno. Rascmolji vas načisto. Ali Venera vam je u Raku i to će vam odgovarati. Sve što zasejete, imaćete čime da zalivate i rašće. Do cvetanja ćete sačekati, ali se osušiti ništa neće. Ima dovoljno vode da sve opastane. A voda, vas zemlju zaliva i problema neće biti. Oni i dalje stoje u javnosti i u partnerstvu kao i kod onih koji su u braku.

Blizanci – Vladar vam je u Raku i nema šanse da se sporazumete lako kao prethodnih nedelja. Biče ambicioznih predloga, porodičnih ljudi, domaćina, svašta će da se skupi oko vas ali ćete teško da ostvarite opuštenu komunikaciju. Dakle, nema zezanja, samo ozbiljnost pa se snalazite. Umete vi i to kad treba. Venera, planeta ljubavi je takođe u Raku i mislim da ne moram ništa da vam pričam. Rak je znak sa kojim nemate ništa zajedničko.

Rak – Sunce, Merkur i Venera su kod vas, Mars u Škorpiji i radite, volite se, pravite decu, putujte.  Ljubavna vrata su vam otvorena, poslovna, strast puca na sve strane. Ne brišite noge, ne gubite vreme. Ulazite i živite svoj povoljan period. Ništa ga ne može pokvariti do vas samih.

Lav – Većina situacija, onih istripovanih biće iz glave. Bićete skloni umišljanju i dramatizovanju stvari više nego obično. Mislim, drama vam je data po rođenju a u ovoj nedelji ima da tresete. Probajte da budete realni i ne penite na nešto što nema veze sa vama. Protivnik na kog ste se ustremili je jači od vas i nije vas dirao samo postoji. Realno, pred vama je nedelja u kojoj ćete se boriti sa sobom i truditi da zaradite novac jer će biti prilika više nego inače.

Devica – Nedelja u kojoj ćete imati više prilika nego inače. Za posao, udruživanje, privatan rad kao i za izlaske, druženja i ljubav. Nameštaće se situacija praktično iz vedra neba i na vama je samo da odaberete šta hoćete a šta ne. Važno je da verujete prijateljima jer će vam oni doneti dobro i uz njih nema greške. Plastično. Pred vama je pet tanjira odlične hrane. Odaberite šta najviše volite, šta najmanje goji i od čega će vas najmanje boleti stomak. Izbor dani su pred vama. Birajte.

Vaga – Iako čudno, jer počinju godišnji odmori neke stvari koje imaju veze sa vašom budućnošću će se aktivirati. To ne znači nužno posao, može biti poznastvo, susret sa nekim ko će biti važan, nešto vezano za porodicu, nekretninu. Ne ispuštajte ništa iz vida jer sve  i svako,može biti važno. U ljubavnom životu sa Venerom u Raku se nećete ovajditi. Teško da ćete uskladiti ritmove, osećanja, reči. Sve to može biti izazov da se borite za ljubav a možete i da odmahnete rukom i odete. Na vama je.

Škorpija – Od ove nedelje Mars, vaš vladar kreće unapred i daće vam snagu, volju i strast da se borite za ono što želite. Tri planete u Raku vam takođe daju zeleno svetlo i krenite. Napravite koktel u kom je ljubav, tradicija, prošlost, porodica, zveknite ga na iskap i krenite u sutrašnjicu. Podršku planeta imate, povoljnosti takođe i bolje sami smućkajte koktel jer ako vam ga neko drugi napravi možda vam nešto od toga bude gorko i ne prija vam. Čujte šta vam stomak poručuje, tu je ključ za izlaz.

Strelac – Čika Saki je i dalje kod vas i ne može da vam da ništa lako. Jednostavno radi svoj posao. Učiće vas i u narednim danima da budete praktični. Ima da vas malo baca u krizu sa osećanjima. I sve u svemu nameštaće vam spoljašnje okolnosti koje neće biti prijatne. Imaćete uvek izlaz ali mora malo da padnete pre nego što krenete bilo šta da uradite i to vam je. Ljubav će se svoditi na seks što i nije loše.

Jarac – Vas će i dalje da čačka nešto iz prošlosti, onako da nemate pojma šta vam je a kljucka vas otpozadi. Izranjaće neki ljudi iz prošlosti, ili neki novi nalik na njih, situacije već doživljene a sa novim ljudima. Neće vam biti prijatno ali ćete imati ispit mudrosti i zrelosti sa sobom. Sa sobom jedino možda i uspostavite kontakt u narednim danima jer će sa ostatkom sveta to biti teško. Važno je da ćete imati snage i volje za sve što bude iza a ustvari ispred vas. Mentalna higijena vas čeka a bogami i emotivna.

Vodolija – Svakodnevica će vam biti puna akcije, ali ne ona koja vam odgovara. To će biti egzistencijalna moranja. Imaćete dosta problema, mada će oni više biti u vama jer se nećete snalaziti sa sobom najviše. Moraćete da mislite o budućnosti i da složite neke situacije. Neće vam biti lako ali ne radi se o nekom drugom, nego o vama. Ljubavni život skoro da neće postojati a i onaj koji se bude pojavio biće neki nezdrav odnos.

Ribe – Vama su širom otvorena vrata ljubavi i strasti, trebalo bi da ste već zakoračili unutra i da uživate u osećanjima o kojima ste dugo maštali. Praktična pitanja će vam i dalje praviti probleme ali će se u ovoj nedelji neki od njih rešiti. Ono što neće fercerati su poslovi u javnosti i bračni odnosi. Tu će biti gomila trzavica ali i načina da ih rešite.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: