RSS довод

Mesec u Devici

998112_265299386941136_1996002314_n

Mesec u Devici, duša koja služi čovečanstvu. Intelektualni Mesec koji svaki osećaj analizira. Odakle je došao, zašto je došao, šta uraditi sa njim ?
Sumnja, strah, nesigurnost se prikrivaju intelektom. Pomaže  drugim ljudima, slušajući ih, deleći savete, racionalne i analitčne, tražeći u tome sebe. Korist za sebe, utehu, da ima gorih od njih.
Ovo je majka koja proverava da li su ruke oprane kada dete uđe u kuću, ručak tačno na vreme, jabuka sat vremena kasnije, pranje zuba posle svakog jela. Ona koja ide i sklanja mrvice koje se ne vide, zateže stolanjak u prolazu, ustaje i namešta nabor na zavesi koji se iskrivio, kupuje antibakterijske sapune, pegla donji veš da ubije bakterije… Steriliše stvarnost.
Mesec u Devici daje čiste misli, posteljinu, dušu, ručak u tačno vreme i razgovore koji se pamte!

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: