RSS довод

Nedeljni horoskop od 06.06. do 13.06.2016.

3492615471

Ovan – Mars, koji vam je gazda ide retro hodom i naravno da će vas zapinje i koči. Zato se ne trudite da trčite džabe vam je. Ustaćete vi svaki put kad padnete ali će ishod biti isti kao da ste išli laganica. Sve će se svoditi na neke pare, kuće, sve tačno u minut i nema potreba da idete pre nego što vam je rečeno. U ljubavi će vam biti dobro. Družićete se, flertovaćete i sve ono što vam daje osećaj slobode a pripadanje ćete osetiti. Tu radite šta hoćete.

Bik – Venera vam je u Blizancima i teško ćete kačiti šta ona to radi sa vašim osećanjima. Merkur je kod vas i za poslovanje će vam biti dobar ali u privatnom životu, pošto mu je Mars u Škorpiji preko puta teško da ćete uspeti nešto pametno da isterate. Vratiće vam se neke situacije kroz koje ste već prošli. Pošto je Merkur ipak kod vas budite pametni. Ako ste nekada grešili nemojte i sada. Ne očekujte, a ni vi ne donosite nikave odluke u ovim danima jer nemate pojma šta ustvari da uradite. Pustite da se stvari same dese.

Blizanci – Sunce i Venera su kod vas što će vam dati dobre pozicije ali dok je vaš vladar u Biku teže ćete ih ostvarivati. Neka vam ovo bude nedelja pripreme za nešto što planirate i iduće nedelje to plasirajte. E sad, drnda vas Jupiter u Devici i vraća u prošlost, pa Saturn u Strelcu koči poslove sa javnošću ali snalazite se kako znate i umete. Šarmirajte protivnika pa ga onesvestite. U ljubavi isto tako, osvajajte pa kad nešto prikoči a vi tras u glavu pa u pećinu! Oni koji su u braku mogu imati veliki problem čak i razvod.

Rak – Vama Mesec diriguje i menja se na svaka dva i po dana pa ste ko klimakterična žena. Ako ćemo i Jupitera da ispratimo kao vladara po egzaltaciji nije vam loše i sve što ima veze sa porodicom i prošlošću ima da bude dobro. Samo da ne reagujete kao kad hormoni rade. Sa Merkurom u Biku, prijateljima i u privatnim udruženjima će vam ići dobro i zaradićete lovu. Mars u Škorpiji je u retro hodu u vašem polju ljubav i neko vam se vraća, ili vam se strast vraća, ili ćete se pomiriti sa nekim bivšim. Uzbudljivo će biti pa šta vam zapadne, dosade neće biti.

Lav – Sunce je u Blizancima što će vam dati malo dobrog osećaja kao i Venera. Sve ono što ima veze sa prijateljima,  privatnim biznisom će biti dobro. Takođe i oni što se bave nekim umetničkim radom će imati dobre prilike. Problem će biti komunikacija jer je Merkur i Biku i čarke, provokacije će postojati u svakom danu. Kako u poslovnom tako i privatnom okruženju. Radite brate sami sve što možete. Mars u Škorpiji koji ide retro hodom će vas takođe dovoditi u nezgodne situacije posebno sa porodicom ili sa nekim iz prošlosti. Ljubavni život će biti dobar ako ne zatežete i tražite neka obećanja. Zezajte se, izlazite, volite, flertujte i smejte se kad god možete sa bilo kim.

Devica – Jupiter je kod vas, daje vam prilike koje niste ranije imali. Štucao je do skoro u retro hodu sad piči napred. Merkur kao gazda u Biku i eto para, praktičnosti, ekonomisanja, produktvinosti bokte. I sve što uradite u ovoj nedelji biće vam podloga jer posle toga ide haos. Dakle, počnite sve što možete i završavajte sve što morate. Uzmite onda pare i na Jamajku begajte. U ljubavi ćete se malo krčkati, dobro kapirati ali svakodnevica će vas kočiti. Moraćete neke stvari da učite, udvoje, kao u osnovnoj i srednjoj školi. Može da bude naporno ali i zabavno, zavisi iz kog ugla gledate.

Vaga – Venera, vaša vodilja i gazdrica je u Blizancima što obećava simpatična emotivna dešavanja. Bezo obaveza, sa dosta šarma, izlascima i  druženjima a vama to prija više nego leba da jedete. Ispiti će vam ići mnogo bolje nego inače i polagaćete ih kao od šale. Polje novca vam je malo šupljikavo i tu ćete se trzati ali šta vas boli uvo kada ćete izlaziti i provoditi se. Palite u inostranstvo ako vam se namesti situacije ili je vi namestite, tamo je spas za vas.

Škorpija – Mars, vaš vladar je kod vas ali ide unatraške. Teško da ćete uspevati bilo šta iz prve da uradite. Volja će vam biti kao kad vozite auto na ogromnoj uzbrdici a auto se muči. Merkur u Biku se ne kapira uopšte sa vama i svi razgovori prete da se završe nesporazumom ili svađom. Venera, planeta ljubavi je u Blizancima sa kojom nemate dodirnu tačku. Tako da ova nedelja što se tiče praktičnih stvari će se rešavati na mišiće a emotivna stavka skoro da neće postojati sem u krevetu ako se sretnete  i ukačite.

Strelac – Saturn je kod vas i nema šta vi hoćete nego  ono što morate. Tako vam zapalo. Jupiter kao vladar je u drljavoj Devici i tu sreće nema jer ste u kvadratu. Vi ono kao optimista, ma sve ja mogu a Jupiterko čeka da dokažete delima i praktično šta vi to možete. Saturn će vas saplitati, što radi već duže vreme a na vama je da učite i ostanete na nogama. Ne nadajte se nekoj pomoći sem od porodice. Ljubav sa Venerom u Biku i Merkurom u Bliznacima će teško da vam se desi. A ono što imate čuvajte da ne izgubite.

Jarac – Saturn vaš vladar vas čačka po podsvesti i malo više donosi nemire, posebno sa zdravljem a bogami i psihom. Povezani su tačnije i to će vas mlatiti u ovim danima. Mars kao suvladar je u retro hodu i doneće vam stare prijatelje, priče, možda i ljubavi i to bi trebalo da vas odvuče od samih sebe i hipohodnrije u koju upadate. Ljubav sa Venerom u Blizancima koju uopšte ne kapirate teško da će da se desi. Ono što će biti dobro je komunikacija ali iskoristite je i pričajte sa sobom ili sa onim koga volite na bilo koji način.

Vodolija – Gazda Saturn vam vitla po polju budućnosti i tu se nešto menja. Ne onako kako vi hoćete nego morate.  Nešto dobro iz prošlosti će biti pod znakom pitanja, komunikacija će vam biti loša, napetost ćete imati svuda. Gubićete energiju i nadu u skoro svakom danu. Razgovor sa starim prijateljima će vam pomoći, bar da se olakšate.U ljubavi upravo neko prijateljstvo će prerasti u nešto više. Indikacija za posao na nekom kraćem putovanju i uz kontakt sa mlađom osobom će biti dobar.

Ribe – Jupiter vas gleda popreko već duže vreme i tera vas na praktične stvari i odricanja emotivnih da biste imali red. Nešto u vezi prošlosti,porodice će doneti neku napetost ali dobru komunikaciju i vrstu zrelosti u tom odnosu. Neki snovi će se materijalizovati. U ljubavi dok je Venera u Blizancima teško da ćete moći da ostvarite svoje želje, maštanja i htenja. U rečima ćete se skapirati ali od dela u ovoj nedelji ničeg neće biti.  Vi na emocije, druga strana na reči ili šalu. Vi na zagrljaj, druga strana na igru. Niko neće biti na istoj strani i odreći se svojih zamisli.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: