RSS довод

Nedeljni horoskop od 30.05. do 06.06.2016.

176281_orig

Ovan –Poslovi će se pokrenuti ali ne brzinom na koju ste navikli. Usporavanja će biti, čak i vraćanja, ali to će biti sticaj spoljašnjih okolnosti  nad kojima nemata kontrolu. Kad god vam dođe da potrčite, usporite, hodajte normalno. To je jedini mogući način stizanja do cilja. U ljubavi će se same od sebe stvari ubrzavati i tu trčite kao što umete i volite. Može da se desi da vam u nekom trnutku baš to ubrzanje zasmeta, da zastanete i krenete normalno u vezu. To će biti znak zrenja a ne prekid strasti.

Bik – Materijalna situacija će biti promenjiva, poslovanje standardno bez napretka. Dobra saradnja sa kolegama može doneti niz ideja ali do realizacije je dug put. Krenite,nemate šta da izgubite, strpljenje je vaše drugo ime i nema potrebe da ostajete zakopani na radnom mestu na kom neće biti napretka. Komplikovan će vam biti intimni život. Sve će delovati savršeno a onda ćete naleteti na zid. Dobićete osećanja, obećanja a ništa od toga praktično se neće desiti. Zastoj, nerazumevanje i suprotnosti u željama i htenjima, u vezi će vas obeshrabriti. Ako ga volite budite strpljivi da partner istera svoje duhove prošlosti i dođe do vas čist.

Blizanci – Lako ćete ostvarivati svoje poslove ali to ne znači pomak u karijeri. Ostaćete na istoj poziciji ali pokrenite nešto van radnog vremena i radite za sebe. To će vam biti vrsta zabave a zaradićete dobar novac. U ljubavnom životu, slobodni će biti privlačni suprotnom polu i moći će da biraju. Dok zauzeti će, ako žele kvalitetniju vezu morati da se emotivno više daju, jer od  intelektualnog davanja nema ničega i partner će biti nezadovoljan. Krenite da gradite porodične odnose, prijaće vam jer ćete imati izazove koje do sada niste upoznali a izazovi su vam večiti pokretači.

Rak – Zastoji u radnoj nedelji će biti dobri, iako će vas nervirati, doneće još bolje nego da je sve urađeno onda kada  ste mislili. Svako čekanje će imati smisao jer će se na to nadovezati nešto još bolje. Usput će se dešavati stvari koje ne možete da predvidite i doneće vam uspeh. Emotivnim životom ćete biti zadovoljni. Spojiće se deo nečeg starog sa nečim novim. Iskustvo će vas dovesti do toga da partnera pogledate drugim očima i zaljubite se ponovo u njega. Slobodnima, takođe sleduje jedna strastvena nedelja ili produbljivanje prijateljstva u partnersku vezu.

Lav – Posao koji je delovao klimavo u narednim danima će se pokazati kao veoma važan segment za budućnost. Sklopićete posao kakvom se niste nadali. Nećete se finasijski obogatiti odmah ali će vaša karijera krenuti uzlaznim tokom.Od saradnika ne očekujte pomoć, sa njima ćete imati svađe. One vas čekaju, inače iza svakog ćoška jer ste napeti, sve biste odjednom a ne može. U ljubavnom životu  odnos će biti dobar, dobijaće u nekim trenucima prijateljsku notu i to će vam prijati. Imaćete na koga da se oslonite. Slobodni će upoznati nekog mlađeg na žurci. Biće to zanimljiva priča.

Devica –Profesionalnog napredovanje će biti ali uz borbu i dokazivanje. Neće vam se vrata samo otvoriti i nećete moći da ušetate tek tako, moraćete da pokažete svoje znanje i umeće. Tu ste svoji na svome i ne dozvolite da vas živci izdaju. Pazite na rečnik kod onih koji greše.Imajte razumevanja za tuđe greške i samo idite u pravcu u kom morate jer je veliki posao pred vama. U ljubavnoj vezi detektiv će proraditi u vama i špijuniraćete partnera. Ne znam šta ćete oktriti ali pazite da vas partner ne provali jer se nećete dobro provesti. Sumnja je vaše drugo ime, obuzdajte je nekada!

Vaga –Novac i vi se ne slažete. Kao da beži od vas i tanji vam novčanik, ali za razliku od njega,  poslovne prilike se uvećavaju. Prihvatajte poslove i nove projekte, posebno one od novonastalih kompanija. Idući mesec će vam doneti poboljšanje materijalnog statusa. Ovo je odlična nedelja za sve one koji polažu ispite bilo koje vrste ili treba da diplomiraju. U ljubavnoj vezi će novac takođe stvarati problem. Nećete se osećati sigurno i samopuzdanje će vam biti umanjeno. Ako pozajmljujete novac da biste negde izveli partnera zamislite se nad sobom. Šta je tu ustvari ljubav a šta potreba za dokazivanjem i dominiranjem? Slobodni mogu sa malo novca odlično da se zabave i krenu u jednu lepu priču sa nekom pametnom osobom.

Škorpija –Energetski ćete biti čas jaki, čas slabi ali mentalno loše jer će vas većina razgovora voditi ka svađi i nerazumevanju. Ništa se loše neće desiti u narednim danima ali ni nešto što bi vas pomaklo sa mrtve tačke. Balansirajte kako znate i umete, bodrite sebe, da će sve to proći jer hoće. Znate i sami da ništa ne traje večno. U ljubavnom životu koliko god postojala strast, nerazumevanje caruje i vi mu dajete tron. Volite svoje inate više nego voljenu osobu a ni ona nije bolja. Vaš izbor. Slobodne će strast voditi na više strana.

Strelac –Promena posla ili promene u poslu vam sleduju u narednim danima. Pokreta će biti sigurno, što vašom voljom,  a nešto ćete morati. Promene će  doneti dobro,  ma koliko izgledale loše, to je samo na prvi pogled. Kasnije dobijate mnogo više. Nezaposleni će najzadnaći posao!. U emotivnoj vezi problem će stvarati razgovori. Nekada će vam izgledati kao da pričaju gluv i mutav. Sve te sitne svađe doneće vam na kraju smejanje jedno drugom. Slobodni pripadnici ovog znaka će postati društveno aktivni i samim tim će imati priliku za flertovanje.

Jarac – Dani će vam biti krcati  dosadnim obavezama. Završavaćete svoje i tuđe poslove a tovariće vam se i porodične dužnosti. Dani će vam biti ispunjeni služenju drugima. Iskrenije je , da kažete da ne možete nešto da uradite za nekoga,  i da to oni  sami završe nego da vam skoči pritisak. Potrebno vam je opuštanje, priuštite to svom telu ako već ne umete sebi. U ljubavnom odnosu će vladati razumevanje i doći će do buđenja strasti. Slobodni će takođe biti libidozni i neka vođenje ljubavi bude i vaša potreba i oslobađanje od stresa.

Vodolija –Socijalni život će biti bogat, prijaće vam izlasci i druženja. U dobrom raspoloženju bolje ćete obavljati svoje dnevne  obaveze. Čak ćete biti mudri i nećete nasedati na provokacije, a biće ih, od kolega, već ćete uz osmeh sve prebacivati na šalu. Probajte tako i sa bližnjima jer i tu vlada nerazumevanje i tvrdoglavost. U ljubavnom životu vas takođe očekuje dosta izlazaka, flertovanja i ovo je ustvari nedelja u kojoj vam samoća nikako neće prijati. Dobro je da ćete joj okrenuti leđa i dozvolite sebi da vam se dešavaju stvari bilo dobre ili loše.

Ribe – Kočnice oko paprilogije popuštaju i samim tim će se sve pokrenuti. Ugovori  će takođe biti pokrenuti i lakše ćete obavljati  ono što morate. Zategnutost sa autoritetima i dalje postoji ali bolje je da ćutite i radite jer svaka vaša pobuna će se smatrati nepoštovanjem. Možete čak dobiti pretnju da ako vi nećete da radite ima ko hoće. U ljubavnom životu će doći do problema oko praktičnih stvari. To nije vaš teren i naravno da partner reaguje. Slušajte i njegove potrebe. Oni koji su sami upašće u problem sa sobom. Misli vas mogu ukopati, pustite neka se stvari dešavaju same, ne kočite ništa sumnjama unapred!

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: