RSS довод

Sunce u Blizancima

Gemini  Mithuna Horoscope 2015, Gemini Love or Career Horoscope

Ovde je Sunce u peregrinu. To znači da ne zna gde je pošlo, gde došlo i gde će da ide, ali će se snaći gde god se zadesi!
Isuviše je Blizanac radoznao da bi stao i sijao na jednom mestu. Merkur koji vlada Bliznacima, čini ih nestalnim, pokretljivim, celoživotnim učenicima. Blizanačka, dečačka priroda ne ume da se bori bez reči, isto tako emocije uguši rečima. Ne pokazuje fizičku, ni emotivnu, nego mentalnu snagu. Intelekt je iza i ispred svega. Ovo je vazdušni, muški promenjiv znak, koji ide ka više ciljeva i rasipa svoj sjaj usput.
Ovo Sunce je radoznalo, vrcavo. Ne sija konstantno, jako i uporno kao što je u arhetipu. Sjaj ovog Sunca je u rečima, mislima koje ne poznaju gordost ne učestvuje u trkama za vodeća mesta. Sija samo onda kada ima intelektualni stimulans.

Srećan rođendan Blizanci!

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: