RSS довод

Nedeljni horoskop od 09.05. do 16.05.2016.

ittna

Ovan – Napretka u ovoj nedelji ne može biti ali zato možete popraviti sve što ste zabrljali u brzini. To bi čak bilo poželjno! Saradnja sa kolegama će biti dobra ali spora za vas što će vas nervirati, ali to je vaš problem. U ljubavnom odnosu takođe možete ispraviti neke greške da bi vam bilo bolje. Pomirenja su na pomolu samo ako budete toleratni. Slobodni bolje da to ostanu u narednim danima jer ništa pametno na pomolu.

Bik –Bez guranja i laktanja nećete moći ništa da uradite, gužva na terenu! Odložite sve ako možete ,neka se još krčka, možda vam još nešto usput padne na pamet. I sačuvaćete tako laktove! Ljubavni život, posebno kod slobodnih pripadnika ovog znaka će biti skoro pa idealan. Flertovanje će preći u vezu kao i privlačenje na prvi pogled. Zauzeti će se malo klackati jer će razum biti ispred emocija a komunikacija loša.

Blizanci –Završavajte započeto jer svaki novi posao ili projekat će teško moći da se ostvari. Bićete pritisnuti rokovima i nemojte se prihvatati ničeg novog. Greške su nenadoknadive ako ih napravite. U ovom periodu se očekuje tačnost, analitičnost i praktičnost. U emotivnom odnosu su potrebni kompromisi od kojih uredno bežite. Ako ne pristanete na njih bićete ostavljeni. Teško da ćete naći nekog boljeg ko vas može da isprati i razume. Slobodnjaci će stupiti u kontakt sa bivšim partnerom i sve  je moguće.

Rak – Prošlost će bauljati svuda. Prvo u prijateljstvu gde će doći do teškog razgovora sa prijateljem i izbacivanje istine na površinu. Potom u poslu gde će se bivši kolega javiti i tražiti uslugu od vas, da vratite nešto što je on vama nekada učinio. Tu ćete se osetiti loše jer osećaj dugovanja je vama stran. I najzad u ljubavi gde će izroniti neki prošli dani, ljudi, osećanja. Neka će vas obradovati, neka rastužiti jer ništa neće biti onako kako ste mislili. Bićete u suštini razočarani u sebe ali to su lekcije koje prihvatite sa zahvalnošću jer ćete nešto naučiti o sebi.

Lav – Poslovi će napredovati sporo. Biće kašnjenja, odlaganja, loših dogovora, nespretnih ugovora. Sve će biti jako napeto ali ne i dinamično, već usporeno. Do sada je trebalo da ste navikli na ovakav tempo što ne znači nužno loše, već samo sporo. U ljubavnom odnosu partner će vam pružiti podršku ako ste spremni da se odreknete prošlosti i budete uz njega. U suprotnom neće jer mu ne trebaju duhovi prošlosti u vezi. Slobodni, ako imaju priliku, bolje da ne ulaze u vezu jer će se brzo razočarati.

Devica – Strpljenje će vam trebati u ovoj nedelji. Neće biti loših poslova ali će biti sporih saradnika. Vi nemate šta da izgubite u takvoj saradnji, sem vremena ali ishodom ćete biti zadovoljni. Pazite kako pričate da ne biste izgubili nekog dragocenog. Ovo važi i za ljubavni život. On neće imati problema sem u rečima koje mogu napraviti haos. Vi kad krenete sa analizama, kraj ne postoji. To partnera može samo da udalji jer će shvatiti da ništa ne radite spontano.  To vas  može vratiti korak unazad ako ne i na početak. Rajfešlus na usta kad god osetite da iz vas kulja nezadovoljstvo. Ono je samo plod vaše nesigurnosti i ništa više.

Vaga – Bilans u ovoj nedelji će biti prosečan. Ako ste planirali neke veće projekte ili da nešto započnete u ovoj nedelji, nemojte, odložite za neki drugi period. Okolnosti će biti nepovoljne, gubićete vreme i što je još važnije novac. Oni koji se bave umetničkim radom će imati dobru nedelju pred sobom. Ljubavni odnos će zahtevati praktičnost, novac će igrati svuda glavnu ulogu. On nema veze sa ljubavlju ali će biti neophodan za provod, hranu i sve sitnice koje obeležavaju vezu. Dakle, vaše raspoloženje i osećanja će zavisiti od novčanika.

Škorpija – Suprotnosti se ređaju pred vama i sve će biti nasuprot , nikako uz vas, ili čak iza. Vi crno ostali belo to vam je opis narednih dana. Partnerstva, bilo poslovna ili privatna će biti pod znakom pitanja. Tačke će se stavljati naizmenično, zareza neće biti. Teško će biti svima ali će se odnosi raščistiti. Osećanja će vam varirati od ushićenja do očaja.  Sredine neće biti nigde sem u prijateljskim odnosima gde će tolerancija biti obostrana. Nedelja osvešćivanja  emotivnog odnosa je pred vama. Dobićete i daćete ono što je iskreno i što će biti vaš izbor a ne nešto nametnuto.

Strelac –Iskušenje prekida poslovne saradnje će se javiti, jer će sve ići korak napred, nazad dva. Ne donosite odluku na prečac, dok ne nađete zamenu li nešto bolje, mada izgleda za nešto novo neće biti u skorije vreme. Bavite se postojećim poslovima jer vam materijalna situacija nije najbolja i na vidiku nema ničeg boljeg i isplativijeg. U partnerskom odnosu ćete biti u fazi preispitivanja veze. Sumnjom ćete mučiti sebe  i partnera. Raščistite šta očekujete od sebe a tek onda od partnera. Slobodni će imati priliku da nekoga puste u svoj život ali i sumnju da to urade. Flertujte u narednim danima da vidite na čemu ste.

Jarac – Radni dani će biti prepuni, računi će vas čekati, zaostala papirologija i napeti saradnici. Vaš smisao za organizaciju i predviđanje će vam pomoći da sve dovedete u red. Koštaće vas sve to i organizam će se pobuniti jer nećete obraćati pažnju na njega. Rasporedite obaveze i na druge ljude, znaju i oni da rade a vi odmarajte kad god možete, da ne biste imali problema sa zdravljem. U ljubavnom životu vas očekuju prijatni trenuci u kojima ćete se osećati sigurno i voljeno. Nervoza je moguća zbog gužve na poslu ali ne dozvolite da vam to pokvari stabilnost koju ste stekli. Slobodni, od posla neće imati želju da se bave muvanjem.

Vodolija – Poslovi koje ste mislili da ste završili odjednom će se vratiti na doradu. Naravno da će vam skočiti pritisak ali izbora nećete imati. Ne očekujte ni od saradnika pomoć, neće razumeti šta treba da urade i samo ćete se posvađati. Radite sami jer je vaša budućnost u pitanju,  trud će se isplatiti u narednim mesecima. Komunikacija će biti loša sa većinom ljudi i nesuglasice će prštati na sve strane. One će biti vidljive i u emotivnom odnosu. Od gluposti će se praviti velike stvari i svađe će biti skoro svakodnevne. Kad prođe napetost shvatićete da ste sebe previše isticali a premalo mislili na partnera ali to naravno nećete priznati.

Ribe –Očekuju vas zaostali papiri, nedovršeni ugovori ali i mogućnost napretka kod onih koji se bave umtenošću. Od vaše kreativnosti ustvari zavisiće običan radni dan. Ako slušate muziku dok radite bićete opušteniji. Ako zapevate još lepše. Oni koji imaju privatni biznis obnoviće ugovor sa parterom na obostranu dobit. U ljubavi ćete se povlačiti jer ćete se osećati nesigurno. Razgovarajte sa partnerom o vašim sumnjama, imate šansu da ih se rešite, ako ćutite kako umete one će se pojačavati. Nastavak i sami znate, ljubav tu gubi. Slobodnjaci je mogu naći među prijateljima ako je traže.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: