RSS довод

Nedeljni horoskop od 02.05. do 09.05.2016.

72638_425222554231252_22194011_n

Ovan – Mars, vaš vladar ide retro hodom, pa još tri planete u Biku i čik pojurite negde! Možete za sto samo da klopate, od akcija ništa. Mislim, kapirate se vi sa Marsom ali on čovek mora malo da baguje i ide unazad, onda ni vama nema napred tek tako. Malo ćete da besnite, što vam teško, jer će sve da bude zakopano i samo usmereno ka praktičnom. Ništa novo.  Nema ni novih ljubavnih akcija, ali možete da se pomirite sa nekom bivšom ljubavi.  Sve u svemu ništa strašno ali i ništa kako vi hoćete.

Bik – Venera je kod vas, sela u sedište. Dakle, ljubavna vrata se otvaraju ali pošto je Merkur retrogradan, pazite da ne pravite stare greške. Čula neka uživaju, sva. Od hrane, pića do seksa, to sebi dajte, u tome uživajte. Ako krenete da mislite ode mast u propast. Ostavite to za neku drugu nedelju. Posao će vam takođe ići, možda malo usporeno i ne onako kako vam odgovara, a ko da vam namesti baš kako vi hoćete. Nema tog na celom svetu. Malo usporena nedelja, kao što i vi umete da budete i uživajte u njoj jer ćete imati prilika.

Blizanci – Merkur vam je em iza vas em ide retro i šta sad da vam ja pametno napišem? Nećete vi da budete glupi, nego ćete nesvesno odrađivati neke stvari i to po više puta. Bockaće vas da budete praktični, štedite novac, stvorite nešto što je sigurno a ne samo vazduh. Saturn i Mars su preko puta vas i to oba u retro hodu. Opoziciju vašu zagrlite i šutnite je otpozadi. Nedelja pred vama je malo teška, naporna i prespavajte je ako možete.

Rak – Iako ima pet retrogradnih planeta vama neće toliko loše da bude. Neće ni sjajno ali uz pomoć prijatelja biće lakše. Vratićete se na neke stare situacije, verovatno emotivne i onda ćete da se borite sa sobom. Šta će vama neprijatelji kad imate sebe i redovno se šutirate unazad. E, tu su prijatelji, pa ako ih čujete, poslušajte ih nekada. Objektivniji su i praktičniji  od vas. Ako ne možete, sedite i plačite. Imaćete prilike da se osećate dobro i budete u sadašnjosti ako vam ona ne odgovara, vi idite unazad tamo vas sigurno nešto dobro čeka!

Lav – Dok su Sunce, retro Merkur i Venera u Biku, vaš kvadrat ne mogu da vam pišem cvetiće i leptiriće. Ima da se pošteno borite sa praktičnim stvarima, da se oznojite jer nećete imati lake okolnosti, ljude oko sebe takođe. Dobićete otrpilike preslikanu varijatu sebe u nekome ko je isto tako ponosan, čvrst ali stoji na zemlji i traži samo praktične stvari, argumente i tačnost. Dva ega u igri, tvrdoglavi podjednako. Ako dozvolite da vas sujeta povede, ode ova nedelja natraške. Moraćete da budete skromni i strpljivi. Snađite se. Glumite sreću, umete to vi.U ljubavi isto tako. Važno je da sve ima veze sa budućnošču pa vidite šta ćete. Borite se, ne mogu ja umesto vas.

Devica – Jupiter je kod vas doduše ide retro hodom kao i Merkur. Sve to govori u prilog da ćete sve praktične stvari odrađivati drugačijim tokom nego što ste navikli. Ustvari, potrebno je da vi promenite ugao gledanja, prilagodite se.  Verujem da ćete naći načina i da u usporenosti nađete tempo za sebe. Ljubavni život vam kreće uzlaznim tokom, možda vam se zalomi više komada a možda se pomirite sa bivšim partnerom. U ovom nedelji ne bi trebalo da imata ne mnogo toga se požalite sem na tempo a žalićete se naravno, to vam je u krvi kao i sumnje. Ali to je već vaš problem i navika.

Vaga – Venera, vaš vladar je u Biku u ne baš srećnom osmom polju. Ovo će vam doneti osećaje krize u ljubavnom životu ali na praktičnom nivou. Kao da nećete moći da ostvarite nešto što ste maštali jer će se tražiti konkretno a ne vazduh. Dakle, morate biti na zemlji i znati svoje mogućnosti a ne samo snove. Komunikacija u svim sferama života će vam biti nerazumljiva i malo ćete se osećati izgubljeno u narednim danima. Iskoristite ih za sebe i svoj neki talenat, umetnički i dar i tu ćete dobiti i dati najviše od sebe.

Škorpija – Dok su Sunce, Merkur u retro hodu kao i Venera u Biku, vaša opozicija ne mogu da napišem nešto dobro a i vaš vladar Mars je u retro hodu. Oprez je nešto što vam je preko potrebno jer jedan pogrešan korak, previd nečega, povlađivanje svojim snovima vas može skupo koštati i razočarati. Ova nedelja vam može doneti razrešenje emotivne situacije, nešto iz prošlosti što je ostalo nedorečeno. Ali vi možete i da ostanete u njoj ako vam je tako lepše, to je već vaš izbor. Ova nedelje nije za snove već za rad i praktičnost, konkretne i argumentovane stvari i dogovor isključivo sa sobom.

Strelac – Saturn i Mars, dva loša brata su kod vas i to obojica u retro hodu, Jupiter kao vladar u Devici, takođe u retro hodu. Kvadrat ko šifonjer. Ima se borite sa sobom, nemogućim misijama koje ste zamislili, avanturama koje ne idu nikako. Ni obični dani ne mogu da vam idu nekako a da se ne saplićete. Krunu i ego nemate, osmeh je vaše oružje i optimizam. Borite se sa njima  i ustajte svaki put u svakom danu kad padnete jer su padovi neizbežni. Spremite flastere da lepite na rane, iscrtajte na njima nešto blesavo i borite se tako sa nedaćama. Jer sve što može poći naopako, poći će.

Jarac – Vaš vladar Saturn je u retro hodu i čačka vas otpozadi kao i Mars u istom znaku, Strelcu. Bošće vas strele koje vam neće biti jasne, kao ni vi sebi. Radićete neke stvari mimo svoje volje, nesvesno i tek kasnije ćete shvatiti šta ste uradili. To neće biti loše jer kočnica, na kojoj vam je uvek noga neće raditi. Umećete vi sve to praktično posle da primenite ali početak će se dešavati mimo vaše volje i kontrole. U ljubavnom životu, pošto je Venera u Biku, zemljani znak kao i vi, doneće vam stabilnost i prizemljenje u emotivnom odnosu. Možda i tu uradite nešto ludo i nesvakidašnje što će biti odlično.

Vodolija – Saturn, vaš vladar je u desetom polju kao i brat mu Mars. Obojica u retro hodu. Dakle, borba za vašu budućnost će biti otežana i tražiće od vas zrelost, stabilnost i doslednost. Nećete imati sa kim normalno da pričate u ovoj nedelji jer je Merkur u Biku i u retro hodu. Svađe i nesporazumi će biti na svakom koraku. U ljubavnom odnosu posebno jer je i Venera u Biku vaš kvadratni neprijatelj. Ako ćete se boriti morate biti sigurni u svaki vaš potez i da odgovorno i zrelo stanete iza njega. Nemojte davati obećanja koja ne možete ispuniti jer ćete povrediti dragu osobu pa i sebe.

Ribe – Istina da vaš vladar Jupiter u Devici je opozicioni neprijatelj, tu su i Saturn i Mars sa kojima ste u kvadratu. I fakat je da su svi u retro hodu i prave vam čarlame na svim životnim poljima. Aj što prave, nego vas sada i vraćaju da doučite i uradite još jednom ono što vam oni nameste. Dakle, situacije su van vaše kontrole, sanalazite se, borite. Merkur iako retro se dobro uklapa sa vama kao i Venera i Sunce. Imate zašta da se uhvatite. Budite praktični i realni na svim životnim poljima, završite nedovršeno i ova nedelja se može dobro završiti po vas. Ne odustajte samo!

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: