RSS довод

Nedeljni horoskop od 25.04. do 02.05. 2016.

12705504_1087424687996542_2660741664627191577_n

 

Ovan – Zastoj u poslovanju je posledica vašeg neadaptiranja na promene i nadređene. Bez obzira na vašu požrtvovanost, vrednoću, potrebna je i poslušnost koja vam teško ide od ruke. Pokušajte da obuzdate sebe. Ljubav je kod vas, ona na koju dugo čekate. Pogledajte oko sebe a ne samo sebe i dozvolite da vas neko voli. I dalje ste privlačni za suprotni pol i avanture su kod vas. Uživajte u njima ali prepoznajte ljubav jer je tu oko vas.

Bik – Sreća vas prati u polju finansija ali svako opuštanje dovodi do neočekivanih obrta u poslovanju i vrlo lako neko drugi može preuzeti vaše zasluge. Važno je da se ne udružujete u ovim danima sa nekim i da ne pravite zajedničke planove. U ljubavnom životu dolazi do naglih preokreta. Ljubav je na ispitu jer vas vrebaju avanture i flertovi. Koliko budete odoleli ili ne u tome, od toga će zavisti budućnost vaše veze. Slobodnjaci mogu ući u jednu stabilnu vezu ako hoće.

Blizanci –Uz pomoć prijatelja, njihovih saveta moći ćete da izbegnete stres. Rasuti ste na više strana, ne vodite računa o hrani, odmoru i vaš organizam će se pobuniti. Dopustite da vas prijatelji usmere na jedan pravac i to će vam doneti uspeh.U ljubavnoj vezi javiće se problemi u praktičnim stvarima. Partner će tražiti da se stavite u njegov položaj da biste bili objektivni. Ne očekujte da bude kao prijatelji  da vas pušta i sve razume. Dajte se malo da biste dobili više.

Rak – Promene na radnom mestu će vas uplašiti. Ne posmatrajte to lično i gledajte na to kao nešto iz čega ćete učiti. Isključite emocije u poslu to je jedino važno, jer niko ništa ne radi  zbog osećanja, već zbog novca. Na polju ljubavi vas takođe očekuju promene ali će vas one osloboditi i znaćete na čemu ste. Zatvorili ste doduše sami sebe i okovali se zidovima iskustva iz straha da ne budete povređeni. Dobićete potvrdu koja vam treba, opustite se. Ljubav ne ujeda!

Lav – Neke poslove ćete ponoviti. Borba sa praktičnošću  vam sledi, jer vam je to slaba tačka. Prilike ćete imati, ne onakve, kakve smatrate da zaslužujete ali realne sa tendecijom napretka u dogledno vreme. Ne oslanjajte se na člana porodice jer vas to može duplo koštati. U ljubavnom odnosu vatra postoji, želja takođe ali vam reči nedostaju. Potrebna je tolerancija i razumevanje jer je strast nedovoljna. Ona će biti razbuktana kod svih pripadnika ovog znaka i vodiće vas na mnogo strana. Često i na zabranjene, ali još se nije rodio taj koji je strast obuzdao.

Devica –U ovoj nedelji će sve biti pozitivno po pitanju ugovora, njihove realizacije, finasija uopšte. Ono što neće biti dobro jeste vaše iscrpljivanje koje će dovesti organizam u stanje bolesti. Poremećaj rada hormona, stomak, pritisak koji će varirati su opomene da prikočite malo. U ljubavnom životu sve će ići ka seksu, što je za vas strano. Ako ne možete drugačije da skockate u glavi, neka vam to bude antistres terapija. Uživajte i vi ste samo ljudsko biće!

Vaga – Nagle promene na poslu će vas probuditi iz dosade i daće vam pokretačku snagu. Ono što se pokrene u ovoj nedelji daće odlične rezultate i u vama će se razviti želja za pobedom.Uspeh ne može izostati. Izazov, zvani avantura preti svim pripadnicima ovog znaka u ljubavnom životu. Moguće je da naletite na nekoga ko želi više od avanture pa vam može napraviti problem ako niste slobodni.  Slobodni neka uživaju a neke neobavezne veze, mogu odjednom postati važne i dobiti status ozbiljne veze. Sve je u igri, igrajte srcem, ali pametno!

Škorpija –Energija će vam biti smanjena i neke stvari ćete obavljati više puta. To je posledica emotivnog nezadovoljstva koji ćete preneti na posao. Ako možete isključite srce i radite kao  do sada. Ljubavni život je u suprotnosti od vašeg poimanja veze. Vi se uvek dajete do kraja a suprotna strana po potrebi i iz praktičnih razloga. Razlike su nepomenjive. Preostaje vam ili da  prihvatite to, jer se neće promeniti kao ni vi, ili da se okrenete i odete. Osvežite svoju maštu kroz flertovanje i održavajte strast u sebi koja vas čini živima.

Strelac – Kasnićete sa nekim obavezama ali to neće biti samo do vas. To  će vas nervirati ali postanite svesni da niste svemogući i da ostale kolege treba da rade svoj posao. Vi ste  samo karika na lancu. Zato se opustite i radite kako i kada posao stigne do vas, ne snosite samo vi odgovornost. U ljubavnom životu oni koji su raskinuli pomiriće se u ovoj nedelji. Oni koji su u vezi uživaće u naletima strasti i ljubavi. Slobodni će i dalje biti lovci i loviće avanture.

Jarac –Dobra finansijka nedelja je pred vama kao i ugovaranje novih poslova. Ono što treba da upamite je, da se emocije i posao ne mešaju. Oni koji se bave nekom vrstom proizvodnje, imaće odličnu poslovnu nedelju kao i naplatu svog poslovanja. U ljubavi će takođe biti važan praktični momenat. Doneće vam sigurnost kao i uzajamne planove za budućnost. Odlična nedelja za podizanje kredita i kupovinu važnih stvari. Slobodni pripadnici ovog znaka uleteće u neobaveznu šemu čiji nastavak zavisi isključivo od vas.

Vodolija –Reči i način na koji budete vodili pregovore, biće od važnosti u narednim danima. Bićete provocirani od saradnika ili novih partnera i važno je da u tim situacijama ostanete profesinalni. Oni koji već duže vreme pokušavaju da izdaju nekretninu u ovoj nedelji će to realizovati. U ljubavnom životu sledi vam otvaranje nove stranice ljubavi. Bilo da ste slobodni ili zauzeti vodiće vas strast, što je za vas atipično. Otvaraće vam vrata ljubavi za koje niste znali da postoje. Uživajte u naletima strasti koja će vas promeniti.

Ribe – Maksimalno davanje  u poslu vam sledi,jer ćebiti problema. Ovo, kod nekih koji su slabije volje može dovesti do odustajanja. To je najlakše, dignete ruke od svega i posle patite. Ne budite gubitnik već se uhvatite u koštac sa izazovima. Morate zapeti jer jedino tako možete zaraditi i dobiti materijalnu sigurnost koja vam je neophodna. U ljubavi ćete biti impulsivni, željni ljubavi koja vam je kao vazduh. U tome možete uleteti u neku avanturu da biste podgrejali strast. Oni nestrpljivi mogu sve upropastiti pre početka. Oni koji su u vezi takođe u naletu strasti mogu prekinuti vezu, pa se posle kajati i patiti.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: