RSS довод

Nedeljni horoskop od 04.04. do 11.04. 2016.

HOROSKOP-AMP-e1457733440871

Ovan – Sunce i Venera su kod vas, Mars kao vladar vatreni brat u Strelcu i nećete imati problema da iskažete svoj autoritet gde treba i ne treba, kao i u svim osvajačkim pohodima. Bilo avanturističkog tipa, seksualnog ili putovanja. Malo će vam škripati sa novcem ali generalno pred vama je dobra nedelja koju jedino vi možete da upropastite svojim temepramentom i besnim istupima kod ljudi.

Bik – Sredinom nedelje Merkur stiže kod vas i moći ćete da se pokrenete, ako hoćete, u nekom novom pravcu. Imaćete mogućnosti da se oprobate u nekim novim poslovima, upoznate nove ljude, promenite posao, možda i partnera. Ako vas mrzi ili ne želite da rizikujete to je vaš problem. Čekajte nove šanse, što vam teško, a ove se više neće ponoviti. Izbor i odluke kao i prilike će biti pred vama. Uzmite ili ostavite i sedite tu gde ste se zaseli.

Blizanci – Gušiće vas porodica, partner, obaveze oko javnih poslova i sve će vas to smarati. Cimaće vas za sve i svašta i ništa. Od onoga da potpišete važne papire, napišete nešto i kupite paradajz usput. Nametaće vam obaveze koje kao da niko sem vas ne može da obavi. Super će vam biti druženje i stvoriće se neka nova ekipa za izlaske. Isključite telefon i izlazite, zezajte se i ne dozvolite da vas neko tu uznemirava.

Rak – Dok vas dve planete u Ovnu gledaju sa vrha neba i uteruju strahove teško ćete moći da se pokrenete. Biće vam frka od svega i svačega. Nesigurnost će ovladati vama. E sad, dobra vam je nedelja za razgovore i ugovore i to ne ispuštajte. Pričajte i sa psihijatrom ako zagusti a ako imate prave prijatelje oni će vam to biti. Daće vam savete i malo umiriti anksioznost koja preti da vas obuzme. Ne povlačite se, uvek imate porodicu koja će biti uz vas. Niste sami i nije vama najgore na ovom svetu.

Lav – Od sredine nedelje će krenuti nesporazumi, natezanja i svađanja sa nekim ko je dovoljno tvrdoglav kao i vi. Taj neko je po nečemu iznad vas i to će vas izluđivati jer ćete ipak morati da ispoštujete proceduru. Ego u džep. Kez na lice i glumite finoću, umete vi to. Cilj je vaša budućnost a ne sujeta. Ljubavnim životom ćete biti zadovoljni. Mlađa osoba će vam ući u život ili je već tu i sve će teći kako treba. Avanture svih vrsta su moguće. Opuštajte se od stresnog radnog dana u nečijem zagrljaju!

Devica – Napašće vas hipohondrija, proleće je pa će se javiti stare boljke, kojih ustvari nema. Imaćete priliku da kroz razgovor sa stručnim licem racionalizujete  svoja strahovanja. Bilo bi dobro da krenete na dijetu, da se zdravo hranite, unosite vitamine da vam ne bi neka neman od bolesti uletela u organizam. Mislim neće ali da vam bude lakše. Smaraće vas porodica. Ljubav i vi ćete se videti negde u prolazu. Ali, nakon svih ovih kao ‘nedaća’, vama je savršena nedelja za posao i biznis i fokusirajte se na to, nije vam i ništa vam neće biti. Zgrćite lovu to će vam ići od ruke!

Vaga – Vama ima sve naopako da ide u ljubavnom životu. Nema šanse da se složite i osećanja će vam biti povređena. Bolje ne upirite da se mirite ili budete fini, izazvaćete još goru situaciju. Ignor neka vam bude spas jer će suprotni pol biti naopak po vas. Imajte uvek druga posla, ko ih šiša. Dobra vam je nedelja da izlazite, družite se, braća i sestre će vam doneti radost kao i neko iz komšiluka. Pravni akti će takođe biti zategnuti pa stoga odlažite ako možete da ne biste izugubili parnicu.

Škorpija – Aktivna su ljubavna pitanja, osećanja uopšte ali koliko god se trudili ova nedelja vam neće doneti olakšanje. Nerazumevanje pa i netrpeljivost postoji. Sve zajedno će doneti da se osećate skoro bolesno. Ideje i nade bolje ne gajite jer će sve biti suprotno od onoga što želite i čemu se nadate. Samo praktičnost je potrebna a za nju trenutno niste sposobni. Dobra su vam pitanja karijere i tu vas očekuje neka nagrada ili pohvala. Uživajte u tome jer ste to sigurno zaslužili!

Strelac – Saturn i Mars su kod vas i što bi rekli: „Dva loša ubiše Miloša“. Mislim neće u bukvalu niko da vas ubije ali će vas mučiti kao i vladar im Jupiter u Devici. Saturn ide retro hodom, Jupiter takođe i lepo vas vozaju u rikverc i unapred ćete teško da se pokrenete. Trpite, nema vam druge, filozofije nema, duhovnost okačite mačku o rep i radite samo praktične stvari i zarađujte novac.  Ljubav će vas pomaziti i to malo više i tu će vam biti lepo.

Jarac – Počećete da pričate sa ljudima koji će vas razumeti. Nema više histerisanja i napetosti koja vas je okruživala. Sada pravite planove i sve što ima veze sa inostranstvom i ženama biće uspešno. U ljubavi je bolje da se pokrijete ušima jer će ona na sve ličiti samo ne na ljubav. Tenzije će biti prisutne svakog dana, jedino ako ih rešite u krevetu postoji šansa za neki nastavak, ovako ništa. U svakom slučaju vi ćete biti dominantniji, praktičniji i jači i zabole vas ćošak.

Vodolija – Neke pare, posao, šanse će se pojavljivati odjednom, kao grom iz vedra neba. Ne čekajte časa već grabite sve što vam se bude nudilo. Neće dva puta to upamitite! Komunikacija sa ostatkom sveta će biti loša, nategnuta i inat će se u vama rasplinjavati. Ovo važi i za emotivni odnos. Prepreke postoje i to praktične prirode. Dok sve ono što potpada pod neozbiljno i avanturu u čemu ne treba razgovora i planova biće dobro. Od ozbiljnosti ćete bežati jer je lepše sve što je neozbiljno i lepršavo.

Ribe – Ljudi koji su u vašoj neposrednoj blizini će vam pomoći oko rešavanja praktičnih i materijalnih pitanja. Neki će se zaposliti a umetnici istaći. Ne mogu vam reći da je sjajna nedelje pred vama jer i dalje stoje problemi i izazovi u kojima je potrebno praktično da se borite a ne srcem. Ono neka se bori za druge stvari a ne za opstanak. U ljubavnom životu ćete se bar razumeti i iskreno porazgovarati što je uspeh u odnosu na ništa. Nastavak zavisi od spoljašnjih okolnosti i vaših odluka.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: