RSS довод

Nedeljni horoskop od 28.03. do 04.04. 2016.

Zodiac_Aries_480x480

 

 

 

 

Ovan –Nestpljenje, kom ste skloni vas može dovesti u nezgodne situacije. Problem ćete imati sa autoritetima i neka vam to bude motivator za osamostaljivanje u poslu. Moguća je ponuda za saradnju sa inostranstvom i to vam je prilika da pokrenete  svoj posao. U ljubavnom životu  će biti varničenja, ljubomore, strastvenih pomirenja ali i razgovora o zajedničkoj budućnosti. Oboje ste jake indvidue i vaše karaktere je teško uskladiti ali uz  planiranje dobijate priliku da se prilagodite i krenete  u sigurniju budućnost.

Bik –Uz pomoć prijatelja  nezaposleni bi mogli u ovoj nedelji da se zaposle. Ostali da paze na rokove i proveravaju papire da na bi upali u gust raspored.Poslovna udruživanja su poželjna kao i ortaštva jer će to doneti korist na duže staze. U ljubavnom životu neko prijateljstvo bi moglo da preraste u nešto veće. Ostali mogu imati neku dilemu sa osećanjima jer se razum umešao. Odluku morate sami doneti i odlučiti da li ćete poslušati razum ili srce.

Blizanci – Nedelja pred vama je burna i izazova će biti na sve strane. Pokušajte da ne nasedate na provokacije i neka vam vaš savršen intelekt bude ispred nagona.  Na polju emocija bićete u nedoumici. Osetićete se kao da ste sami u vezi. Raskid je vrlo moguć jer šanse su odavno prokockane. Slobodni će upoznati nekog mlađeg ko će im privući pažnju. Pred svima je nedelja u kojoj će biti dosta izlazaka i druženja.

Rak – Strah od neizvesnosti, odbacivanja će vas ponovo obuzimati. U prošlosti se se bavili time, sada iskoristite iskustvo i borite se. Osećanja vas u suštini dovode do stanja strahovanja jer se uvek trudite da ne povredite ljude. Time ne napredujete već nazadujete. Ovo je nedelja gde ćete preseći sa ljudima koji vas emotivno iscrpljuju i manipulišu sa vama. Strah će nestati. U ljubavnom životu je slična situacija. Vi ste ti koji se dajete a imate emotivnog manipulatora kraj sebe. Prekinite tu vezu i osetite slobodu.

Lav – Nedelja u kojoj će biti zastoja u poslovanju i finasnijama. Nešto se neće odvijati po planu ali uz dobru organizaciju  već iduće nedelje se  to može srediti. Tako da ne dozvolite da vas ovaj peh izbaci iz ravnoteže. U ljubavnom životu sve će vam delovati čudno što može biti posledica promene vaših osećanja prema partneru. Naprosto nećete umeti da odgovorite na potreba parntera jer se ne osećate kao on. Pošto je ovo nedelja emotivnog privlačenja sigurno će vam neko drugi privući pažnju. Svi pripadnici ovog znaka će uletati u situacije gde će ih neko privlačiti.

Devica – Laži će početi da izlaze na videlo. Saznaćete stvari koje vam neće prijati i koje će vas dovesti u grozna osećaj. Pogledajte sve sa druge strane i zahvalite istini što je pred vama. Ovo se odnosi na sve segmente života. Poslovni, porodični i intimni. Dani razoktivanja prećutanog će vas osvestiti. Nađite pravi, istinit put koji se tek nakon ove nedelje otvara pred vama. Ne praštajte jer praštanjem dovodite sebe u osećanja krivice a vi niste ništa krivi.

Vaga –Sleduje vam avanzovanje  koje će vam doneti prijatan osećaj kao i dublji novčanik. Ne morate odmah da ga ispraznite! Koliko god vam dobro išlo u poslovnom svetu u emotivnom vam sleduju bure. Ni vi niste imuni na flertovanje i ne očekujte od partnera da on to bude. Sumnje će postojati i to će dovesti do razmirica. Ako ne uspete da povratite veru jedno u drugo sve je moguće. Prava ljubav sve pobeđuje i ona je na ispitu u ovim danima.

Škorpija – Ukoliko budete smireni sa planom i strategijom u ovoj nedelji možete imati dosta uspeha. Promena pozicije je takođe pred vama samo budite strpljivi i mirni. Ukoliko nasednete na provokaciju i budete netaktični sve ćete upropastiti. Ljubav je izjedančena sa strašću. Strast vas može odvesti i van veze u kojoj ste i zbog avanture možete izgubiti mnogo toga. Budite pametni i mudri ako vas već zavede i čuvajte to što imate jer je vredno.

Strelac – Novac će vam cureti iz džepa na mnogo toga što je neplanirano. Osetićete se kao da gubite kontrolu nad životom jer će se sve dešavati mimo vaše volje. Nespretna nedelja je pred vama a takva svima ponekad nailazi. Važno je da ne ulazite u sumnjive poslove da biste zaradili novac, bolje pozajmite od nekoga da vas ne bi kasnije bolela glava. U ljubavnom životu će biti avantura, upoznavanja novih ljudi, flerta. To će vam biti lek od finasijskog debakla.

Jarac – Komunikacija će biti otežana, administracija, takođe i sve zajedno može dovesti do problema. Uglavnom će biti reč o nesporazumima ali dok se stigne dotle reči će biti oštre. Ono što ima veze sa inostranstvom će biti uspešno kao i kod onih koji se bave naučnim radom. Ljubav ćete izjednačavati sa prijateljstvom. Pomoć partnera kao čoveku će vam biti od velikog značaja i zato će se roditi osećaj prijateljstva. Pomoći će vam za nekog bližnjeg i to će vam značiti. Vaša veza dobija na snazi.

Vodolija –Svojim idejama pokrenućete nove poslove. Širićete optimizam oko sebe i ljudi će vas jednostavno pratiti. Promene svima prijaju, posebno kada su na bolje. Društveni život će biti sadržajan. U ljubavi ćete takođe osetiti želju da nešto promenite. Vrlo lako možete upasti u situaciju da birate između dve osobe. Neće vam biti lako ali slušajte srce i objektivnog prijatelja i donesite odluku. Slatke i teške nedoumice su pred vama u narednim danima.

Ribe – Problemi sa nadređenim i rad pod presijom će vam teško pasti ali izbora nećete imati. Razmislite o promeni posla jer vas ovakve situacije čine emotivno rastrzanima i to prenosite na ostale segmente života. U ljubavnom odnosu će doći do prekida veze koja već duže vreme ne funkcioniše. Podsticaj i snagu ćete dobiti od nekoga ko vam već duže vreme pravi društvo a nije vam samo prijatelj. Nedelja raščišćavanja emotivnih odnosa i prilika za stvaranje novih.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

 

 

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: