RSS довод

Nedeljni horoskop od 22.02. do 29.02.2016.

10366168_613920102064341_6741224407369409172_n

 

 

Ovan – Nešto će vas čačkati iz podsvesti i neće vam davati mira. Možete se u nekim trenucima osetiti bolesno i fizički. To će biti posledica nagomilanog stresa. Razogovarajte sa nekim, imaćete dobre sagovornike i praznite se fizički. Ljubavnim životom ćete biti zadovoljni, strast će vas oboje voditi.

Bik – Prijateljstvo kao i privatna poslovna saradanja će biti uspešna. Čak će težiti proširenju biznisa i dobroj materijalnoj nadoknadi. Poslovno ćete dakle biti zadovoljni dok za vaš intimni život se to ne može reći. Svodiće se na drugarskoj osnovi sa dosta razmirica, svađa i nerazumevanja a nadasve obostrane tvrdoglavosti.

Blizanci – Stvari koje će se ticati vaše budućnosti pokrenuće se i neće vam doneti laka rešenja. Dobro je što ćete imati sa kim da se dogovorite i napravite plan. Sve prepreke ćete prevazilaziti ali ne na lak način. Važno je da ćete ih prevazići. Ljubavnim životom bi trebalo da budete zadovoljni jer će vam davati slobodu kojoj težite u emotivnoj vezi.

Rak – Strast će vas voditi i zavoditi što nije dobro jer mnogo toga nećete razumeti a teraćete napred. Možete tako preskočiti važne stvari, ljude pa i sebe. Otvorite i razum da učestvuje u narednim danima. Sanjarenja ostavite za neki drugi period, bar u poslovnom smislu. Neće vam ništa pasti sa neba. U ljubavi možda i hoće, gledajte u nebo i čekajte da padne. Dobri odnosi sa porodicom će vam prijati.

Lav – Osetićete pad energije, imaćete borbu sa sobom i neće vam biti lako. Naprosto nećete se razumeti, postupke, rekacije, reči, sve će izlaziti iz vas mimo vaše svesti. Okolnosti će biti takve da će  vas praviti strancem samima sebi. Poslovno bi moglo da dođe do malog pomaka na bolje ali ništa što bi vas zadovoljilo. Potrudite se da budete svesni sebe u svim trenucima!

Devica – Počinje malo lošiji period za vas jer ćete sarađivati sa nedolsednim i nerazumljivim ljudima. Ne pravite planove i dogovore sa njima jer pola od toga neće biti i sve će biti podložno promenama. Uzdajte se samo u sebe i ne verujte nikome. Iako će vam sve i svi vređati inteligneciju, imaćete snage da se izborite sa svime ali to ne znači uspeh. Ne odustajte ni na jednom životnom polju, ovo je samo nedelja spoticanja koja mora kad tad da naiđe.

Vaga – Ljubav kreće i ona vas pokreće. Počeće lepa dešavanja, druženja, udvaranje i otvaraće vam se srca. A kada se ono otvori sve drugo će vam ići lakše jer ćete samo o tome misliti. Ostalo će biti usputne stanice. Dakle, uživajte u nedelji pred vama koja će vam otvarati vrata ljubavi, odaberite kroz koja ćete ući i ostalo je za vas nebitno.

Škorpija – Vaša energija, misli i reču su u neskladu. Time najviše štetite sebi a i porodici koja je tužna zbog vas. Nećete se snaći sa ljudima, sopstvenim emocijama, ljubavi uopšte. Nerazumevanje između vas i ostatka sveta je posledica vaših loših odluka. Niste jedini koji grešite, oprostite sebi i imaćete priliku da vam se otvore vrata koja će vam doneti nova, lepa osećanja.  Vodite ljubav sa sobom na nežan način i takav će vam se dogoditi.

Strelac – Ljudi koji u u vašoj bližoj okolini će vam davati podršku, vetar u leđa i razumevanja. Sa njima će vam ova nedelja biti laka jer oni su vaše bogatstvo. Kroz sve prepreke koje će biti pred vama jer moraju dok je čika Saturn vaš gazda, prijatelji će vam pomagati. Ljubavni život će vam biti dobar i nećete imati razloga da se požalite bilo da ste slobodni ili zauzeti.

Jarac – Dobra nedelja za otvaranje privatne, ortkačke firme koja će vam donositi profit. Posebno u saradnji sa inostranstvom, generalno sa inostranstvom će vam svaki privatni ili poslovni status biti zadovoljavlajući. U emotivnom životu ćete imati situaciju koja će vas pogoditi i vratiti u prošlost. Nekima će prijati nekima neće. U svakom slučaju ravnodušni nećete ostati. Dobra nedelja za one koji planiraju potomstvo.

Vodolija – Tamo gde se budete vodili razumom, ne uključujući strast biće dobro i kvalitetno. Ako dozvolite da vas strast zbrza i povede putem kojim ona hoće, nećete ništa uraditi i bićete ljuti na sebe. Pored sve pameti dozvolili ste sebi da vas vodi nadrazumno. Prst na čelo, pamet u glavu i neka vas racio vodi kroz ovu nedelju, ne nasedajte na provokacije i u svim segmentima života ćete biti zadovoljni.

Ribe – Oscilacije od praktičnih stvari do emotivnih će vas razvlačiti. Biće naizgled dobro u rešavanju praktičnih stvari i onda ćete se razočarati i bežati u nečiji zagrljaj. Razočaranje koje tu doživite će vas vraćati rešavanju praktičnim stvari. U svom tom ponavljanju razreda ćete nešto završiti najzad, nešto započeti a nešto izgubiti zauvek. Snage ćete imati i to je jako važno, samo još da počnete da učite da ne biste i dalje bili ponavljači.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: