RSS довод

Nedeljni horoskop od 15.02. do 22.02.2016.

204-ChristmasStars

 

 

Ovan – Malo ćete se cimati, malo leteti u vazduhu i ništa vam neće faliti. Uzbuđenja će trčati ka vama, držite ih, pričajte sa njima, vodite ljubav, družite se i uživajte u ovoj nedelji!

Bik – Ne mogu vas lažem, opet vam je krš nedelja pred vama. Bićete napeti, nervozni i drndaće vas ko stigne. Ima sebi da idete ne živce koliko će vam drugi ići na iste. Ljubav bi mogla da vas posluša ako vi nju čujete od besa u sebi.

Blizanci– Imaćete sa kom da pričate, tandrčete koliko vam volja. Dolaziće vam ljudi kakvi vam odgovaraju i sa kojima ćete naći zajednički jezik. Ako ste nešto naučili iz prethodnih nedelja imaćete i koristi a ne samo druženje. Ljubavni život će vam takođe biti samo u priči.

Rak – Ako izuzmemo da ćete malo koga i malo šta razumeti, pred vama je dobra nedelja. Pričajte sa sobom što vam teško, možda se najzad razumete. Predstoje vam prijatna porodična druženje i neka korist iz toga. Ljubav je i dalje jednaka seksu i to je to.

Lav – Prespavajte ovu nedelju kao medvedi zimski san. Sve će vam ići teško i nerviraće vas. Ako vi pomislite belo, biće crno, nema šanse da se uklopite. Ili prihvatite različitosti pa terajte. U ljubavnom životu će doći do nekih konačnih odluka, odlučićete naravno vi. Kako odlučite, tako će vam biti.

Devica – Koliko god da ste sve smislili unapred neće tako biti. Nećete imati sa kim da se dogovorite i ostvarite ciljeve. Prepreke za koje niste ni znali da postoje biće pred vama. Okrenite se bližoj okolini, oni će vas jedini razumeti. Ljubav i vi se ove nedelje nećete sresti.

Vaga – Ako vam nešto zafali do vas je. Po meni nema ništa da vam bude loše već sve na svom mestu. Ljubavi koliko želite, saradnje, druženja, izlazaka i nema šta da vam fali.  Tako da ako nešto ne valja vi ste ga napravili takvim a ne okolnosti i ljudi.

Škorpija – Koliko god jurišali spoticaće vas prošlost. Nešto što ne izgleda kao juče već kao novo, a to što izgleda kao sutra je odavno prošlost.  Ne verujte ljudima već sebi da biste se mogli opet potući sa sobom. Čujte još nekoga a ne samo sebe biće vam bolje mada onda nećete imati razloga za mazohizam. Odlučite sami šta ćete.

Strelac – Trnje vam je i dalje tu kao i bodlje ali ćete lakše ići kroz sve to. Imaćete pravac, ideje i stabilnost. Manje će vas boleti ubodi trnja dok budete išli ka svojim ciljevima jer ćete imati sa kim da hodate. Pomoć, prijatelji i ljubav su uz vas, hodaćete zajedno. Mislim možete vi i da sednete ali to je već vaš izbor.

Jarac – Sve će vam se vrteti oko novca i ekonomisanja. Ništa novo za vas samo što ovo ništa nećete kapirati. Pozovite prijatelje da vam pomognu jer sami nećete uspeti da se snađete. Inače, prijateljstvo će vam u ovoj nedelji doneti sve ono što vam treba i budite srećni zbog toga.

Vodolija – Ono nikakvo Sunce je kod vas kao i Venera i Merkur. Udrite i idite ka putevima budućnosti, čekaju vas odavno. Uzdajte se u svoj intelekt i iskustvo i greške neće biti. Žene su vam i dalje one što će vam kidati živce ali ne okrećite se za njima i ne zastajkujte. Put je vaš i samo napred!

Ribe – Vi samo vodite ljubav i ništa više. To će vam se nameštati, prijaće vam i uživjate. Ostalo će sve da ide mimo vas. Ništa nećete kapirati, ima da vas tuče nešto iz podsvesti a nećete imati pojma šta. Nemam ni ja. Spoznaćete sami vremenom. Čuvajte novac u svim situacijama.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: