RSS довод

Nedeljni horoskop od 25.01. do 01.02.2016.

Horoskop-580x375

 

Ovan – U ovoj nedelji je jedino važno da čuvate status, bilo privatni ili poslovni. Oba mogu biti urušena sa strane zbog nekih inovacija koje mogu uleteti i porušiti vam sve što se do sada gradili. Čuvajte i leđa jer se i prošlost može obrušiti na vas!

 
Bik – Nešto će se pokidati definitivno a nešto spojiti zauvek. Obe strane su isplanirane i ne bi trebalo da se iznenadite. Nešto će biti u vašoj moći, nešto neće ali ste spremljeni na to i znali ste da će do toga doći. Samo hrabro i odlučno!

 
Blizanci – I dalje dosadni, teški i naporni ljudi će vas smarati. Od njih učite o poslovanju i budućnosti ako hoćete. Ako nećete imaćete društvo za izlaske i bacite mozak sa njima na ispašu.

 
Rak – Vama je najbolje da ćutite, radite i zarađujete pare. Sa kim god budete razgovarali nećete se razumeti i živci će vam raditi kao centrifuga na veš mašini. Vodite ljubav kad god možete, to će vas prazniti i puniti i rađajte decu!

 
Lav – Sunce vas neće ogrejati i neće imati ko da vam nahrani ego. Podsticaja nigde sem u sebi. Učvršćivanje ljubavnog odnosa kao i shvatanje i prihvatanje problema u emocijama vam sleduje. Bili sami ili u vezi pogledajte sebe i onda tražite dalje.

 
Devica – Možda zaštucate zdrastveno i to je jedino loše što vas može strefiti u ovoj nedelji kao i porodica. Ostalo vam sve ide na ruku i iskoristite povoljnu nedelju za ostvarivanje materijalnih, praktičnih i korisnih pitanja koja će vam obezbediti sigurnu budućnost.

 
Vaga – Nagrabusili ste od porodice, smaraće vas i emotivno ucenjivati a neće biti šanse da se dogovorite. Naravno biće oni u pravu. Tako da klimajte glavom i budite poslušni. Generalno vam sleduje nerazumevanje sa ljudima u ovoj nedelji tako da ih izbegavajte kad god možete.

 
Škorpija – Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati snage da se suočite sa sobom, proniknete u svoju dubinu. Prošlost će vas naterati na to da biste shvatili šta vam je budućnost. Pazite zdravlje i obratite pažnju na porodicu, neki problemi se tu muvaju.

 
Strelac – Saturn vam je gazda tako da svi ostali mogu samo da igraju kako on svira. Dakle, radite, štedite, budite strpljivi, dosledni, umereni da biste dobili neku priliku i povoljnost. Za zarađivanje novca vam je dobra nedelja. Ako nećete ili ne možete ništa od ovoga, niko vam neće biti kriv već vi sami.

 
Jarac – Pred vama je dobra nedelja, mnogo toga će biti u vašu korist i verujem da ćete to umeti da iskoristite. Radiće se o vašoj budućnosti, profesionalnoj i privatnoj. Iskoristite sve prilike koje vam se pružaju jer se nikad ne zna u kom grmu čuči zec!

 
Vodolija – Sunce je stiglo kod vas i boli vas ćoše. Istina da nije neko, ali nemate drugo. Nećete se baš osladiti ove nedelje ni u čemu. Imaćete kočenja u radu, ljubavi ali i dovoljno hrabrosti da se suočite sa sobom i svetom. Dobra nedelja za zaradu novca, nije ni to za bacanje ili palite u inostranstvo ako imate gde.

 
Ribe – I dalje je povuci potegni jer se od vas očekuje praktičnost. Ali u ovoj nedelji imate mogućnost da ostvarite neki svoj san, pod uslovom da ste sigurni da je to- to što želite i da se nećete predomisliti za koji mesec. Ljubavni i seksualni život će vam biti vrlo živ i uživajte u njemu!

 
Astrolog: Radica Milovanović
astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: