RSS довод

Nedeljni horoskop od 18.01. do 25.01.2016.

Mesečev-horoskop

 

Ovan – I ovu nedelju ćete voziti uzbrdo, teško ćete uspevati da promenite pravac. Biće verovatno nekih ludih trenutaka koji će doneti nenadani preokret, pomislićete da krećete svojim ubrzanjem. Ali cvrc. Nećete moći da završite to što ste se zajurišali. Neće biti načina za dogovore, ugovore, pečate i lepo ćete se vratiti i možda još ručno gurati auto na uzbrdici jer je moguće da neće hteti da upali. Imaćete pomoć u guranju, ali će vas to još razbesneti jer ne volite osećaj bespomoćnosti. Prihvatite pomoć sa radošću jer iz toga može da proizađe samo dobro. I ove nedelje je ljubav jednaka seksu što vam uopšte neće smetati!

 
Bik – Do subote je Venera u Strelcu, ona što se sa njom ne kapirate uopšte, zajedno sa Saturnom, tako da od uživanja, ljubavi, seksa nema ništa. I ono što bude biće vam bljutavo, nesoljeno a uvijeno kao u šećer. Dakle, praktični deo nedelje će biti dobar i bacite se na posao i zarađujte lovu. Imaćete priliku, ne znam da li i motivaciju da radite nešto van struke što će vam doneti dodatnu zaradu. Praktično rintačenje i ništa sem toga. Ako se bavite nekom vrstom umetnosti doneće vam uspeh. Imaćete i razgovore sa ljudima iz prošlosti ili ćete završiti nezavršene razgovore i to će vam prijati. Od subote kreće polako period kada ćete imati naznake povoljnijih emotivnih odnosa.

 
Blizanci – Merkur je i dalje u Jarcu u retro hodu, nešto što vi ne kapirate nikako. Em preozbiljni ljudi, zavejani prošlošću, ali jako dobri za biznis, pa je zato dobro da malo ugasite sebe i svoju prirodu i posvetite se dobrobiti za budućnosti i praktičnu podlogu. Mislim, nemam vam mnogo toga dobrog reći. Jeste Venera u Strelcu i kao ljubav treba da očvrsne, ali šipak, vladar mu je u Devici i to u kvadratu i od ljubavi ni lj. Sve će kao početi ‘jupijajej’, a onda će se krenuti po moralu, etici, ozbiljnosti, obećanjima, praktičnim stvarima i ima da vam se smuči život. Saturnče vam je ionako u sedmom polju i sve ono što deluje da jedno ima, a drugo nema, da ćete se nadopuniti, okačite mačku o rep. Na ovom polju kao i u javnom životu neće ići ništa kako treba.

 
Rak – Jupiter u Devici i vi se dobro kapirate i on će vam pomoći, ako ste spremni za praktična pitanja, poslovanje, udruživanje, pravljenje beba zajedno za Marsom u Škorpiji. Sve što je korisno, što nije maštanje bez osnove, imaćete potporu od porodice, prijatelja, majke. Dobar period za nekretnine, prodaju, iznajmljivanje, zarađivanje novca na više mesta. Ako vas mrzi onda se bacite kod Marsa u Škorpiji neka vas vodi u valove strasti, ljubavi ali ne očekujte razumevanje, izjave ljubavi, romantike i slično. Ljubav ćete pokazivati ili će vam je pokazivati iskuljučivo u telesnom smislu. Mislim nema tu ništa loše, i to je vrsta ljubavi. Ako smatrate da vam ne prija, vi varjaču u ruke i kuvajte kiseli kupus, patite za bivšom ljubavi, zasolite ručak suzama i to je to.

 
Lav – Sunce, vaš vladar sredinom nedelje ulazi u znak Vodolije, vašu opoziciju. Marsić u Škorpiji vam lupa kvadrat. I drž’ ne daj. Sve će da vas baca levo desno, tamo i ovamo. Situacije, ljudi i okolnosti vam neće ići na ruku, čak će vas vraćati na nešto što ste mislili da ste završili. Imaćete i probleme sa porodicom, tu će vas vući i na neki način emotivno ucenjivati. Obzirom da je Venera u Strelcu i Saturn je tu sa njim, a sa njima se dobro kapirate, svaku prepeku, problem ćete ipak na kraju uspešno privesti kraju na obostrano zadovoljstvo. Ali računajte da ni do jednog cilja nećete stići lako. Vaš jedini saveznik je vreme. Mislim trebalo bi i strpljenje ako znate šta je to.

 
Devica – Jupiter, vaš vladar se ukvadratio sa Venerom u Strelcu a tu je i Saturn i teška situacija. Mislim zavisi kako se postave situacije i vi u njima. Naprosto, imaćete podršku ljudi, okolnosti ali ne onda kada vi hoćete i kako vi hoćete. Ona će stići u drugom obliku, neočekivanom a na vam je da je prepoznate. A verujem da hoćete, jer Merkur iako je retrogradan sa njim se kapirate jer ste zemljaci. Rešavaćete praktično stvari ali onako kako vam se serviraju a ne po vašem planu. To će vam sigurno pomeriti živac jer nešto neće biti u ponedeljak, već možda u sredu ili eventualno petak. A kako vi onda da se isplanirate jelte? Snađite se, imajte vere u sebe i ćuvajte nerve, trebaće vam. U ljubavi je slična situacije, biće, ali ne onda kada vi hoćete, nego kada ona hoće. Mislim na ljubav.

 
Vaga – U ovoj nedelji ćete imati susrete i razgovore sa diretknim ljudima. Ništa se neće uvijati u folije i vama koji ste fini i diplomatični to neće prijati. Naprosto neko će vas opsovati iz srca, jer vas voli a vi ćete to shvatiti kao uvredu. Pokušajte da osetite šta vam i kako neko govori, jer neće biti toliko važne reči već šta taj neko čini za vas. Nedelja u kojoj ćete učiti da raspoznajete ljubav u svim njenim naličjima. A ona nije uvek nežna, slatkorečiva, mirišljava i transparentna. Venera i Saturn kao vaši vladari će se pobrinuti da naučite dela ljubavi i na manje prijatan način.

 
Škorpija – Snaga je u vama, Mars, volja vam da je koristite u borbi sa svetom, sobom, prošlošću. Mislim, potucite se sa sobom ljudski, udrite po prošlosti jer će vas vući i uvlačiti u svoje skute. Nedelja u kojoj ćete razumno moći da dođete do nekih zaključaka, ako ne dozvolite da vas strast nadvlada. Ona sa sobom nosi dramu, patnju, čini vas budalom naprosto rečeno. Ako volite da ste budala vi onda pustite razum na ispašu, šta će vam. Iskustvo vam je prijatelj i neprijatelj. Prijateljstvo u ovoj nedelji treba da pobedi ako se ne izborite samodestrukcijom i protiv njega. Dozvolite da vam razum bude prijatelj to vam je lekcija za ovu nedelju a imaćete na čemu da učite.

 
Strelac – Aj što je čika Saturn kod vas, Venera još malo ali ovaj Jupiter u Devici vam ne da dišete. Sve vam je ionako zakočeno, kamenje na sred puta, preskačete, razbijate ga i još kad ovaj dođe potera vas da samo radite. Nema odmora dok traje obnova! Sve što pomislite da radite a da će pare da vam donese, ima da bude teško, ali ćete nešto da zaradite. Ono što pomislite da bi vam trebalo kao odmor, uživanje, putovanje, cvrc. Uvek će nešto da vam izleti da platite, nešto da vam se pokvari pa morate da popravite i slično. Ne maštajte o odmoru i avanturi jer od toga nema ništa a bogami ni u ljubavi vam se ne sprema ništa slobodoumno. Samo ono što je praktično i korisno, pa vi vidite šta ćete.

 
Jarac – Retro Merkur je i dalje kod vas, malo vas koči, vraća unatrške u mnogo čemu i raduje kada iz svega toga izvučete nešto konstruktivno, pametno i korisno za budućnost. Malo će da vas čačka dešavanjima vezanim za prošlost pe ćete se češati tamo i gde vas ne svrbi. Pustiće vas onda kada budete pošteni prema sebi, realni i direktni. Neće trpeti povlađivanje prema sebi nego malj u čelo pa se diži. Generalno, pred vama nije loša nedelja ali je vi možete učiniti lošom ako ne budete mislili na praktičnu budućnost već na ljubav, strast i ako budete sedeli u prošlosti i samovali tamo.

 
Vodolija – Nedelja osvešćivanja problema, onih što udaraju u potiljak i čine da vam dani budu nemirni. Veza sa prošlošću je tu, u vama i oko vas a kao idete napred. Koraci su vam teški jer niste raščistili sa sobom i prošlošću. U ovoj nedelji ćete imati priliku za to a na vama je šta ćete uraditi. Imaćete neprijatelja u Marsu koji će vas začikavati i dosoljavati nemir. Sve što uradite smireno biće validno, sve što uradite u naletu strasti, besa ili osvete neće vas odvesti nigde iako ćete se osećati dobro. A to dobro će biti kao kada se najedete masne hrane, lepo vam dok jedete a posle vam bude muka. Neka razum, strpljenje i praktičnost budu vaši saveznici. Samo tako ćete doći do istine za kojom tragate.

 
Ribe – Zovite me papagaj slobodno, ali šta ću. Dokle god je Jupiter u Devici vaš ‘gazda’, tu nema opuštanja. On od vas zahteva samo praktično, korisno i sve ono što vam ustvari ide na živce. Borbe nema jer je opozicija u pitanju i na vama je da prihvatite da će vam oduzimati sva maštanja, uživanja, ljubav, sve ono što je u domenu iluzija u kojima vi plivate. Radite i ako volite neka to bude neko normalan sa kim možete da imate budućnost a ne neko koga vi vadite iz blata i nadate se da će se sve i svet promeniti jer vi tog nekog volite. A u suštini taj neko ne voli ni sebe ni vas, već samo vašu patnju i žrtvu za njim.

 
Astrolog: Radica Milovanović
astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: