RSS довод

Nedeljni horoskop od 11.01. do 18.01.2016.

99565957456881dbac91ec985341228_w640

 

Ovan – Mars kao vaš vladar je i dalje u Škorpiji, onoj starijoj gospođi o kojoj sam vam pisala prošle nedelje. E sa njom morate da idete u akcije, nema vam druge i to će da vam diriguje da budete smireni i hladnokrvni. Dobar vic zar ne? Sve i da hoćete neće biti šanse da na vaš brz i vatren način rešavate situacije, stoga je bolje prihvatite razvoj događaja na ovaj način. Mislim bićete ko konj koji rije u mestu i krenuo bi u trku al’ nikako da dobije zvuk pištaljke da krene. Trčite u krevet kasnije tamo će biti seksa i tu ispraznite vašu energiju jer je to polje u kom trčite kasom kao konj a u ostalim segmentima života ćete morati polako i verujte da će sve biti dobro na kraju. Imaćete problema i u komunikaciji, posebno sa ljudima iz prošlosti ali i to nije ništa novo. Tako da, vozite prvom, a u krevetu uskačite trećom brzinom i to je to.

 
Bik – Venera kao vaš vladar je i dalje u Strelcu, i dalje niđe veze. Kud da vas vodi ova Venera da uživate kad je ona avanturista a vi ti niste. Ali Merkur iako retrogradan u Jarcu je pa ćete imati susret ili razgovor sa nekom osobom iz prošlosti koji će vam prijati. To može biti nešto ostvarivo i praktično, realno brate mili kako vi i volite. Taj susret i razgovor će se odnositi na vašu budućnost i ne mora da znači da će imati veze sa privatnim životom već profesionalnim. Kakav god bio imaćete sigurnog i stabilnog sagovornika za ostvarivanje ciljeva u budućnosti. Jupiter je u Devici u vašem petom polju, tu može da utrči neka simpatija, muvanje i to više komada, ali do realizacije ćete sačekati. U svakom slučaju uživajte i u tome što se bude dešavalo jer će malo loših stvari biti sem ako ne naletite na Marsa u Škopriji, onda ode mast u propast. Obratite pažnju na zdravlje!

 
Blizanci – Merkur je u Jarcu u retro hodu, s njim se razumete ko sa Kinezima. Dakle, dolaziće vam, po vas, dosadni ljudi, neinvetnitvni, staromodni, daveži, koji će samo mlatiti o budućnosti ili prošlosti. Šta je bilo i šta će biti a šta treba. Nema šale, nema zezanja, samo ozbiljno dok ne pošandrcate. Ni ostatak vam nije sjajan. Venera i Saturn u Strelcu se ljube, dakle u ljubavi dolazi do zahlađenja, Jupiter kao vladar im u Devici u retro hodu, sve živa bolest u međuljudskim odnosima. U ljubavnom odnosu imate šansu da učvrstite svoju vezu iako ćete biti pred stenom problema. Na vama je izbor. Sve je već bilo a sve opet može biti.

 

 
Rak – Pred vama je nedelja u kojoj ćete preživeti! Nećete moći da se sporazumete sa svetom oko sebe. Zatvoriće vam neki vrata zauvek, nekima ćete vi, neki će se razvesti a neki će otići na sud. Plakaćete, smejaćete se, ratovaćete i mislim bićete živi, nešto će vam se dešavati. Ljubav stara opet na vrata kuca, vi okom na sto, ona na krevet pa vidite šta vam je činiti. Stariji ljudi će vam praviti probleme, radiće sve što je u suprotnosti sa vama, vašim poimanjem svega u životu. Koliko god vas nervirali, poslušajte i tu drugu stranu, iskustvo vam neće škoditi, možete samo dobiti ako budete pametni i svoja osećanja stavili po strani.

 
Lav – Sunce, vaš vladar je i dalje u Jarcu i vi tu nemate šanse. Uglavilo vam se u šesto polje i ima da vas tera da rmbate ko stoka bez ‘leba i vode. To je nešto što ima veze sa inostranstvom, starijim ljudima i sve što budete radili biće teško, biće vraćanja, malo novca i mnogo znoja. Snaga će vam nedostajati ali ćete bar da zaradite mišiće i imaćete lepo telo od jurcanja levo desno. Ljubavni život kreće na bolje i probleme koje ste imali, a mislili da ih nećete rešiti, ostaće iza vas. Doduše nakarikaće se neke nove svađice, nove ali zasnovane ne nečem što je već bilo. Verovatno će obostrani inat da vas vraća na neke stvari i neće vam biti dosadno a ljubav će trajati. To je najvažnije, ljubav uvek pobedi sve.

 
Devica – Jupiter je i dalje kod vas, Merkur u retro hodu u Jarcu što vam daje mogućnost da ispravite neke stvari koje niste uspeli i da kvalitetno planirate svoju budućnost. Ovo je nedelja povrataka i vraćanja na mnogo toga iz dalje prošlosti što naprosto mora biti rešeno. Boleće vas ali ćete sve razumeti i logično obraditi, što je dobro. Moći ćete iz svog tog bola da izvučete nešto korisno i praktično što možete da primenite u budućnosti. U ljubavnom životu će biti moguće dve opcije. Ili pomirenje sa nekim bivšim partnerom ili konačni raskid sa sadašnjim. Srednjih rešenja neće biti. Možete produžiti nešto na rečima ali i to će se vremenom pokidati.

 
Vaga – Vaši vladari Venera i Saturn su u Strelcu, malo su se odmakli jedno od drugog ali ipak su zajedno u istoj kući i hladi se sve što se zagrejati može. To vam liči kao da vam grejalica pola radi a pola ne radi. Mlaka osećanja, često hladna, nikakvo spajanje ne može doneti dobro sem u poslovnom smislu. Tu možete zapečatiti neki ugovor ili posao ali se ne nadajte velikom novcu jer i Jupiter kao njihov vladar u Devici i tu ima hleba, taman da ne budete gladni. Sa Merkurom u Jarcu nema šanse da se sporazumete, komunikacija će vam biti loša i imaćete neke stare priče, dugovanja i situacije. Vreme je da grejalicu popravite ili još bolje da kupite novu jer se u skorije vreme ogrejati nećete.

 
Škorpija – Mars, vaš vladar, planeta energije je u vašem znaku i daje vam snagu da možete da savladate sve prepreke na koje ćete naići ili u koje ćete upasti. Nemoguće je da sve prođe glatko i pored sve snage koju imate jer drama vas prati u stopu. Vodićete mudre, pametne i korisne razgovore sa starijim ljudima, otvaraće vam se vrata prošlosti koja mogu biti budućnost. Važno je da verujete sebi, da se ne kažnjavate i gajite tugu u sebi. Teški ste za promene, kod vas sve mora i ići će stihijski. Verujte i razumu iako će vas intuicija voditi. U ovoj nedelji ćete imati priliku da prodrete u suštinu svog problema, sebe, osećanja. Pomirite se sa sobom to neka vam bude polazna tačka, ostalo će ići svojim tokom i snagom koju imate.

 
Strelac – Ako se niste ubili prošle nedelje, evo i ova ne obećava mnogo ali je malo lakša nego prethodna. Saturn i Venera su i dalje kod vas. Malo hladno, malo toplo, malo kamenja, malo ruža, malo leda pa malo đakuzija. Klot frket nedelja je pred vama. Jupiter u Devici će se naravno potruditi da vas namuči, što psihički, što fizički. Nabijaće vam se strahovi od ljubavi, neuspeha, bolesti. Sve što je inovativno neće uspeti, sve što je zasnovano na nečem starom, proverenom ima šansu da uspe, najviše u poslu a potom i na emotivnom polju. Emocije će početi da se odleđavaju, ali uz mnogo strpljenja, odricanja i uz veliku dozu iskrenosti. Kocka je bačena i na vama je sledeći potez.

 
Jarac – Merkur je u retro hodu u vašem znaku, što govori da ćete često imati potrebu da ćutite, da se osamite. Poslove, rečenice, odnose, situacije nećete uspevati da privedete kraju. Sve vreme će nedostajati još nešto. Tamo gde bude trebalo da budete praktični, analitični kakvi inače jeste, gubićete fokus, iako ste kao sve dobro procenili. To vam dođe kao da ste negde krenuli, pa kao samo da popijem vode malo i čaša vam ispadne iz ruke, sutradan padnete, pokvari se lift i slično. Nikako da stignete na vreme gde god da ste krenuli, nikako da obavite posao koji traži tačnost i disciplinu. To su sve znakovi, obratite pažnju na njih i sibmoliku koju nose u sebi. Naučićete nešto važno u ovoj nedelji što do sada niste.

 
Vodolija – Saturn kao vaš vladar u Strelcu ne pravi vam toliko problema koliko njegov vladar Jupiter u Devici. Sve što deluje lako ostvarivo, krene na dobro, na kraju vas sačekaju sumnje, vraćanja na stare strahove, nedoumice i probleme. Mars u Škorpiji vas neprijateljski gleda , oduzima vam energiju, dodaje bes, nervozu i vrlo lako vam jezik može biti brži od pameti. Kontrolišite sebe i ne dozvolite da nasednete na provokacije. U ljubavnom životu možete imati uspeha samo ako postoji praktična podloga jer vam je ona neophodna. Misli će vam biti ispred osećanja i suštinski ja nisam sigurna da je to ljubav. Ako vi jeste, uživajte u njoj.

 
Ribe – Jupiter je u retro hodu u grdnoj Devici sa kojom vi nema šanse da se ukapirate a vladar vam je. Vratiće vas na neke stare muke, bacaće vas u razmišljanja o prošlosti, budućnosti, praktičnosti vašeg života i namera. Nešto što ste mislili da ste završili sručiće vam se ponovo na glavu, s tim što ćete ovog puta imati snage da to završite ili bar privedete kraju. Ljubavni život vam je pretvoren u tajne u seks i razgovore. Ne letite previše, nije vaše vreme, ali uživajte u trenucima koje ćete imati. Mada bićete razumniji nego inače čime ćete i sebe iznenaditi u svim segmentima života. Iskustvo će vam biti prijatelj i vodite se njime.

 
Astrolog: Radica Milovanović
astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: