RSS довод

Nedeljni horoskop od 04.01. do 11. 01.2016.

LEDENI-2-JANUAR-Mraz-ujutru-sneg-tokom-dana

 

Ovan – Vaš vladar Mars ulazi u znak Škorpije, vi vatra, on voda, vi dete, on starija gospođa. Dakle, živiciraće vas okolnosti i akcije koje budete sprovodili jer će biti usporenije nego što vi jeste, to ne znači loše, ali biste vi kao igrač zabili pet puta go, dok ova gospođa mora to polako, studiozno, emotivno ali isto sa strašću. Iz svega toga će se razviti neka drama, jer gde je Škoprija tu mora biti drame. Merkur od početka nedelje kreće retro hodomi sve zajedno će vas vratiti na nešto što ste mislili da ste uradili a ispašće da niste, na neke stare ljubavi, ljude i bogami dosta seksualnih aktivnosti. U principu ne bi trebalo da imate našta da se žalite a vi kako hoćete.

 
Bik – Venera, vaš vladar je u Strelcu i niđe veze sa vama, vi biste da budete u kućnoj atmosferi, jedete toplu supicu a Venera u Strelcu ode da obilazi svet i ne zanima je ni kuća ni hrana. Problem je što će više ovakvih osoba da vam natrči. Super se spojite, kao nešto pričate i onda Merkur kreće retro pravi vam kvadrat jer će biti u Vodoliji, i sve vas vrati na nešto već viđeno. Sahranićete me, ali šta ću. Mars u Škopriji vas arogatno gleda iz polja partenrstva, ignoriše vas i zabole ga najstrašnije uvo za vas. Može vam čak doneti neke konačne prekide u emotivnim ili poslovima koji se tiču javnosti. Dakle, ne zalećite se, ne zaljubljujte u filozofe, živite praktičnu svakodnevicu jer će vam ona ići na ruku i budite zadovoljni materijalnim prihodima, neko nema ni to, i ova nedelja neka vam bude takva.

 
Blizanci – Merkur će biti retrogradan ali vam neće zadavati toliko problema jer se kapirate sa njim, bar ponekad, dok vas ne zatuče Saturnom po glavi. Sada vas može klepiti po pitanju budućnosti jer će vas vraćati da doučite i završite poslove kako treba i to u strogo zadato vreme. Ostalo će vam dati dobro, komunikaciju sa raznim ljudima, saradnju sa inostranstvom, putovanje ili obilazak mesta na kojima ste već bili. Ljubavni odnos koji će biti dobar ali kada dođe do praktičnosti tu ćete hvatati maglu kao i uvek. Ne znam samo dokle će više da vas trpe. Pokušajte da u ovoj nedelji ne bežite od obaveza u emotivnoj vezi, ispoštujte partenera, neće vam se ništa desiti, ne morate se venčavati a dobićete mnogo više nego što zaslužujete!

 
Rak – Sem Marsa u Škorpiji i Jupitera u Devici koji vam daju snagu i racionalnost, ostalo vam neće ići na ruku a možda vam je ovo i dovoljno. Iz porodice ćete imati i dobro i loše, vrteće se mnogo toga oko njih, što je vaš usud a i želja. Sa ovim Marsom u petom polju su mogući strastveni trenuci i ljubav na neki uvrnuti način a sve zajedno vam može dati, ako želite proširenje porodice. Dakle, pravite bebe i širite svoje porodično stablo da biste kasnije uživali. Imaćete mogućnosti na vama je da li ćete ih iskoristiti. Ostalo po vas nije ni dobro ni loše, sve će se dešavati mimo vas i malo toga će se odnositi na bilo kakve promene u vašim životima. Jedino što bih vam predložila jeste pokretanje porodičnog biznisa, u kome možete spojiti gene, budućnost, sigurnost i novac. Koji i kakav odlučite sami.

 
Lav – Sa Suncem u Jarcu u vašem šestom polju nećete da se ovajdite. Prvo ćete morati da radite obične poslove, ne one vašeg nivoa, a novca će biti manje nego inače. A onda ćete se razbolite ili od tuge ili nekog kočenja u kolenima, kičmi ili u glavi od besa. Nećete imati bogzna ni mnogo snage jer je Mars u Škopriji vaš loš pajtos i sa njim baš nećete imati sreće. Merkur koji je retrogradan je u Vodoliji vašoj opoziciji, tako da ćete malo morgen uspeti da se dogovorite nešto sa nekim. E Venerica je u Strelcu i sa njom vam je super, tako da će u ljubavi biti nekih novih momenata, ljubavi, možda nekih strendžera i u ljubavnom životu jedino nećete imati problem. Nije ni to loše kako ume da bude.

 
Devica – Jupiter je i dalje kod vas, voli vas na kašičicu ali vam ipak daje šanse kakve do sada niste imali. Ustvari niste imali nikakve, sada se bar nešto kreće, doduše u ovoj nedelji malo kontra jer će Merkur biti retrogradan i vratiće vas na neke strare situacije, ljude, priče ali vi umete da budete strpljivi i da u svom tom vraćanju nađete korist za sebe. Venera je u Strelcu, sa njom avanturistom nema šanse da se skontate, tako da od ljubavi ništa. Ili onaj vaš sistem da čekate, nadate se i žrtvujete, to je veš vaš izbor. Sa Marsom u Škopriji se dobro kapirate i on će vam dati snage da u ovoj nedelji sve izgurate na način koji će vam odgovarati. Ako vam se javi neka bolest, to je nešto staro što već znate i lečite tako da nije strašno ali je moguće.

 
Vaga – Venerica vam je u Strelcu, doduše tu je i čika Saturn, ali sa njim se dobro kapirate, vaš je. Tako da u emotivnom i partnerskom životu će sve ići onako kako vam odgovara, biće sigurica, nešto pečatirano, potpisano, neki će se mire sa bivšim partnerima, bračnim ili vanbračnim a možda i poslovnim. Sve u svemu teško da ćete imati našta da se požalite. Ono što vam možda zasmeta je skromnost koja ide od Jupitera u Devičici, ali bože moj, ne mora sve da bude na nivou. Snizite kriterijume, ego i želje. Mislim i ja bih zlatnu fotelju al’ ne može. Budite spremni na skromnost i možda promenu neke odluke bilo vaše ili partnerske. Sledi vam kraće putovanje, malo više posla a i više parica i to vam je to.

 
Škorpija – Kvadratna braćo, Mars je kod vas, vozite sada laganica i stihijski kako vi znate. Lovite partnere ili budite ulovljeni, neka sve pršti od seksa. Nova godina je pobogu, udrite i ne birajte! Drama će naravno da vas prati, nerazumevanje i malo džiberskija komunikacija, ali intelektualno jaka i iz nje možete da izvučete nešto pametno i korisno za sebe. Da vam kažem pamet u glavu ne vredi, strast će da vas vodi a i zabole vas za pamet. Opustite se i pustite neka vas intuicija vodi, ali ne ona inadžijska i osvetoljubiva, već ona osvajačka. Vaše je vreme da rušite i gradite snove, veze, poslove, prijateljstva. Zdravlje ne morate baš da rušite a i ne morate da se ubijate od alkohola onda vas intuicija i osećanja vode unazad a vreme je za napred. Gud lak!

 
Strelac – I Venera i Saturn su kod vas a Jupiterko u Devici, sedite u ubite se. Šta će vam život kad sve krene lepo, pa se zakoči i onda još ispadnete žrtva i skupljate mrvice. Lepo vi čitajte, filozofirajte, posebno o prošlostima tamo nekim, tandrčite s ljudima i ne pravite nikakve planove jer će se ionako sve dešavati mimo vas i drugi će vam krojiti kapu. Ako rešite da se ubijete, pozdravite mi gore sve one koji me znaju i koje volim. Recite im da gledam svaki dan u nebesa i u svakoj zvezdi vidim nekog od njih. Volite se iako bude poteškoća, one neka vam pljunu pod prozor bre i kad vide da ste uporni ima vas ostave na miru. E tako i čuvajte novčanik, ne otvarajte ga dok ne morate!

 
Jarac – Sunce je kod vas, jako vam Sunce, zubato i ladno! Pamet, Merkur će da vam dođe otpozadi uskoro pa ogrejte nas malo! Dakle, imate šansi i nas da sredite. A vi da isplanirate ono što vas je zeznulo i izmaklo vam u prethodnoj nedelji. Odledite na vreme hranu i spremajte ručak, gosti će vam doći i to neki strendžeri. Nemojte da vas hvata depresija, biće para, ne glumite strogoću više, ni prema sebi ni prema ljudima. Opustite se, praznici su i ovi dani se više nikada neće ponoviti. Ne jurite u sutra, budite u sadašnjosti i uživajte u ljudima koji će vam doći. Osmeh na lice i crpite enrgiju iz drugih! Dolazi vam i neka ljubav i strast, ogrejaće vas pa i vi nas. Aj uzdravlje!

 
Vodolija – Merkur je opet malo kod vas, doduše retardirani ali šta vas briga. Juče je isto kao sutra, danas je juče a sutra je prekosutra, koga je to briga. Iskoristite pamet dok vas ‘oće i drmajte po poslovima, oni sa inostranstvom će vam najbolje ići, a i tu je lova, pišite ko piše, objavljujte i usrećite svet sa pametnoćom. Ne inatite se, bežite od ljudi koji su krimosi, alkosi i narkosi, oni će vas samo uvući u bedak a vi ćete da trčite da im pomažete. Nema njima pomoći jer je ne žele ustvari a vi ćete se osećati loše. Saturnče vam je u polju budućnosti, gledajte sebie i borite se za svoje ciljeve i u ovoj nedelji ćete opet imati priliku koju ste propustili. Ne budite ironični, ne svetite se, ne dozovolite da vas nalože da nekome pokažete gde mu je mesto. Smestiće se taj sam ili će neko drugi to da uradi kad tad. Ljubav će vam biti dobra a možda se i pomirite sa nekim bivšim.

 
Ribe – Napali vas na sve strane sa kvadratima i opozicijom i preostaje vam da se borite ili da pustite i vidite šta će da se desi. Ionako nad nekim situacijama nećete imati kontrolu, ako vi uopšte umete da kontrolišete jer ni sebe to ne umete. Elem, snaga prijateljstva će se pokazati u ovoj nedelji kao važna. Ima vam prijatelji pomognu i bore se za vas, umesto vas, gde kod zapne. U ljubavi vas očekuje seks, strast, nije ni to loše, bolje išta nego ništa. Ne kukajte odmah, tako se počinje da se ne femkamo, posle može svašta da bude. Verujte u sebe i svoju intuiciju, prijatelje i ova nedelja će da protekne dobro. E da, ne pijte baš uvek kad vas ponude iako su praznici jer nemate meru! Aj uzdravlje i živeli!

 
Astrolog: Radica Milovanović

 
astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: