RSS довод

Nedeljni horoskop od 14.12. do 21.12.2015.

horoskop

 

Ovan – Šta ja sad da vam kažem lepo kad vam je vladar Mars u Vagi i to u sedmom polju? To bre da umrete dok on sa sto ljudi nešto uradi a vi biste sve sami da uradite i to na juriš. Živci ima da vam štekću. Merkur u Jarcu će vam takođe skakati po gangilijama, jer dok on isplanira vi ima planetu da obiđete. Dakle, niti krenuti, nit pričati, dogovarati, ništa. Najbolje je da zapalite negde preko i odmorite živku. E, ljubav će vam bude seks i to vam neće smetati, uživajte u tome! Madaa može da vam se neko nakači na kičmu, ono ljubav, romatnika i takoto a vama se neće i nije vam do toga. Pazite s kime spavate!

 
Bik – Vaša slatka i divna Venerica je u Škorpiji, dušu da vam izjede. Vi ćete hteti udobnost, praktičnost, ono ‘daj pare na sto’, a ova Venera će samo da pogleda krevet i očima kaže ‘idi tamo i čekaj me’. Sve će da vas nervira i to isto u sedmom polju. Bilo koje partnerstvo će da bude cvrc malo i malo morgen. Merkur će vam pomoći da prozborite koju i urazumite ovu Veneru što vas tera odma’ u krevet. Al’ mora da budete taktični i da svoj ponos, ego i sujeticu spakujete malo ispod kreveta. Zaradićete neke pare ali vam neće biti dovoljno, manje jedite pa prištedite i manje vina! Posao van zvaničnog posla koji odradite će da bude pici grici!

 
Blizanci– Vi ove nedelje ima sve da hvatate na šarm, sve ostalo neće da vam pali. Nećete razumeti nikoga šta vam priča, kao da će se govoriti o kvantoj fizici i onda osmejak, klimoglav i sve ste kao razumeli, sagovornik, zadovolljan, posao sklopljen. Ako krenete da pričate ode mast u propast, ima se zakopate ispod zemje. Ima da zbarite nekoga u ovoj nedelji, samo će se nameštati situacije za muvanje na sve strane. Oni koji su obareni njima će sve da bude lepo. Dakle, budite oprezni i pamet u glavu, Saturnče vas gleda iz sedmog polja i ima vas zakuca u patos čim uradite nešto naopako!

 
Rak – Šta ću s vama Naguzi moji, sinji kukavci? Mnogo toga će vam bude naopako u ovoj nedelji a emocije će vas udaraju po sred čela! Sve što pomislite ima da se izjalovi, ima da radite, da crknete, razbolite se i sitne pare da uzmete. Ima se svađaju s vama i lome vam bagrenje gde god stignu. A vi ćete sve da volite, sve da razumete, sve da opravdate i posle odete kući da plačete. Kupite ceo paket paprinih maramica ili toalet papir još bolje i kukajte jer će se čitav svet urotiti protiv vas, sem porodice. Drž’te se mamine suknje!

 
Lav – Ima da vam cveta cveće, lete leptirići i cvetići, sve će da vam se poslaže da ćete misliti da ste umrli i da ste u raju! A onda kada vas zapiči Venera u Škorpiji pa kad kaže da skidate svo zlato sa sebe, da krunu zamenite rudararskom kacigom i da idete u rudnik da vidite kako je tamo. Ima da se poludite načisto. Došla da vam upropasti sve lepo, al’ aj čik joj se suprostavite, ima vas ujede za ego i sujeta će vam narasti do neba. Možete i hoćete da se nervirate ali će to sve biti džabe. Nađite se negde na sredini, ako vam krunica dozvoli, ona hoće kompromis, na vama je da li ćete bar na nekoj njivi u čizmama da se sretnete i vidite i drugu stranu života I ljubavi.

 
Devica – Jupiterko vam daje enuzijazam, samopozdanje a Saturn ga čeka iza ćoška da ga klepi i da vas vrati vašo sumnjičavosti. E pošto je Merkur u Jarcu a sa njim se odlično kapirate, lepo čika Saturnu objasnite da imate planove, da ste ih smisli pre dvaes’ godina i da se pomeri. Da ne stoji na putu I da vi lepo možete da prođete i završite svoje poslove. Pošteno. I sve to nekako da prođe al’ nešto ili neko iz prošlosti mož’ da vas saplete, zato imajte oči i na leđima za svaki slučaj. Sve i da padnete, verujem da imate rezervni plan pa ga iskoristite i ne dajte da vas tamo neki Saturn i neki bezveznjaci iz prošlosti ili neko iz porodice zaustavi. Merkur, pamet je na vašoj strani i cepajte napred!

 
Vaga – Marsić u prvom polju vam daje snagu za juriš, al’ ono na finjaka pa se onda sretnete sa Venerom u Škopriji pa vam onda predloži nešto tajno. Ju, za vas će to da bude strašno jer vi volite ugled, sve da se zna, da bude javno i po zakonu. Džaba vam, ima da uđe u vas, zameni vas i ima da smuljate nešto a da nemate pojma da ste to uradili. Zavešće vas i nećete umeti reč da progovorite, al’ ćete pare da zaradite Posle će se stidite.Pa još kad vam se navale porodični problemi ima da pošandrcate. Vi lepo samo volite ove nedelje sve i vodite ljubav i sve će vam bude lakše!

 
Škorpija – Sad videh naslov na nekom sajtu, piše da ste na vratima ličnog pakla. Pa nećete na mojim da budete! Ima vas Venera ubije, samo ne znam kako i koga je Venera utepala i odakle takav naslov? Dakle, strast će vas vodi ali Mars je u Vagi, pa ste u recepciji, ne hotelskoj nego astrološkoj. Pa malo stihijski Škorpionski krenete a onda vas Mars u Vagi kljucne otpozadi i pojuri vas da se sve vidi i da sve bude po pravilima. Tajne će se otkriti, kako, nemamo pojma ali će mnogo toga iz vas, iza vas a bogami i spreda da se otrkije i sve ima da bude jasno. Gledaćete u ogledalo i shvatiti sve svoje zablude. Od toga se ne umire. Dobićete samo snagu da se borite i povređujete bez pardona i čekanja sve što se krilo od vas. Ne upadajte u tajne veze jer ćete biti uhvaćeni!

 
Strelac – Satun je vašem znaku, on mora nešto da zakoči, pa njegov vladar dosadni i sitničavi Jupiter u Devici i nije vam lako. Prednost je što su promenjivi pa sve može da se promeni, ali ne mnogo, onako malo na kašičicu. Od Saturna može i ego da vam proradi pa da se naljutite i krenete sa ovom mukicom Jupiterom, al’ slaba vajda. Al’ bolje i to nego da stojite. Vrte se situacije oko vaše budućnosti, gore vam je Mars s kojim se kapirate pa i možete da sklopite neki dil ali da bude zvaničan i s potpisom. Ne pozajmljujte više pare, ne uzimajte kredite, bežite od zelenaša i polako sa vašim osmejkom cepajte koračić po koračić. Brže ne može sve i da ‘oćete ali je važno da ne čamite čekajući Godoa.

 
Jarac – Pošto je Merkur u vašem znaku iako starom on vama uvek donese nešto novo u ostarelom ruhu. Krenite da pravite planove za naredni vek u samoći jer nju najviše volite. Nemojte da jedete, pijete, odreknite se ovozemaljsko sveta, sem u poslu kad radite i disciplinujte svoj uma da gleda unapred. Opipajte i proverite sve što možete, možda vam nešto izmakne zbog Saturna u Strelcu i Marsu u Vagi koji nema pojma šta da radi u vašoj sobi i kako da se ponaša. Nema parfema, klope, vina, mekog kreveta, ukrasnih jastuka i mučen ima da se vrti i svrdla po vama da se ne odričete uživanja. Nema on pojma s kojim matematičarem ima posla. U ljubavi vas možda opiči neka strast i ima tu da uživate. Sedite i to isplanirajte ako možete, ne daj bože spontanosti!

 
Vodolija – Onaj Jupiter vam se muva po osmom polju pa vam sve oduzima polako na kašičicu i tera vas u krizicu. Saturnče se zakucalo na sredinu neba i čeka da ispunite svoje ciljeve, da nešto u karijeri pomerite. Saturn vam je u budućnosti, superiška, i ako odaberete pravi put on će ga zapečatiti i imaćete sigurnost. Nećete imati u ovoj nedelji baš neke razgovore, svi će biti monotoni i dosadni za vas ali možete da se skapirate i dođete do zajedničkih dogovora. Do ciljeva jok. Mnogo toga ima da vas koči. I matorci i matematika vama strana i analize do besvesti, vama nepoznanica. Spontanosti nigde pa ni u ljubavi. Samo provokacije, slatke, otrovne i intelektulano jake. Tu već svašta može da se desi.

 
Ribe – O Ribice šta da vas slažem kad vam je Jupiter u Devici. On vas bre satra. Budi praktičan, radan, izvršavaj svoje obaveze, budi tačan i nema cile mile. Dok traje obnova nema odmora. Noć može biti vaša i u njoj može svašta lepo da se desi. Ljubavi tajne, iluzije koje obožavate, seks kao davanje i uzimanje. Imaćete lufta to je važno, imate i svoju maštu ali dnevne obaveze ne smeju da trpe. Imaćete s kime da se dogovorite oko njih i taj neko će vam dati uputstva a tako najbolje funkcionišete i vozite. Izbora nemate. Venčanju se ne nadajte i ne maštajte o tome. Nemojte se razočaravate, imaćete s kime da pričate i vodite ljubav, malo li je na ovu skupoću!

 
Astrolog: Radica Milovanović
astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: