RSS довод

Nedeljni horoskop od 19.10. do 26.10. 2015.

svetlece-zvezde1

Ovan – Očekuje vas nedelja sa dosta obaveza, usluga, koje ćete morati da činite da bi vam se vratile ili da biste ih vratili. Dosta eknomisanja sa svim i svačim kao i teško ispoljavanje vaših zahteva. Nećete moći da se dogovorite sa mnogima, nećete moći da izađete u javnost a radićete konstatno. U pitanju će biti pojačan intelektualni rad, više nego fizički i biće vam potrebna maksimalna koncetracija jer ćete oko sebe imati pametne ljude, analitične i praktične. Na emotivnom polju će biti razmimolilaženja u stavovima, komunikaciji, napetost zbog sitnica koje se mogu pretvoriti u mnogo veće probleme. Nedelja pred vama neće biti sjajna ali moći ćete da se izborite sa svima, ali ne i sa sobom.

Bik – Poslovi će vam ići odlično i bićete zadovoljni materijalnom nadoknadom. Umor će biti deo vaše svakodnevice jer se dajete maksimalno poslu. Ako radite s novcem, budite oprezni jer možete imati neprijatnosti posebno ako radite s ljudima. Najbolje će proći oni koji se bave nekom uslužnom delatnošću i kreativnim radom. Imaćete verovatno i ponude za dodatni posao. Problemi u porodici vam mogu poremetiti mnogo planova, ali bićete im neophodni. Ljubavni život će biti na kašičicu, nećete biti zadovoljni malim zalogajima, a možda bi trebalo da pokušate i to. Ne mora odmah sve kutlačom da se jede zar ne?

Blizanci – Svi dogovori koje bude uspostavili biće izmenjeni ili otakazani u poslednjem trenutku. Dobro bi bilo da dok ne dođe do realizacije sve proverite i ne pravite planova za budućnost jer ćete se razočarati. Saradnici će biti praktični ali ne i sigurni, oni mogu zbog sopstvenih interesa da promene sve što su se sa vama dogovorili. Vi uvek idete na reč, ali ovoga puta bez pečata i potpisa ne radite ništa  jer ćete biti na gubitku. Na emotivnom polju će biti dosta nervoze, iako ćete moći da razgovarate, napetost među vama će se osećati. Sve je podložno promenama ali za to je potrebno strpljenje. Nađite ga negde, ljubav vredi da se čeka.

Rak – Uz rasparavu, nerazumevanje, odstupanje od stavova sa porodicom prvenstveno, potom sa prijateljima i saradnicima doći ćete do zajedničkih dogovora koji će svima odgovarati. Imaćete skoro cele nedelje stomačne probleme usled nervoze i nezivesnosti. Strah od nepoznatog je uvek prisutan kod vas a kontrolu nad dešavanjima nećete imati. Boleće vas mnogo toga, ali je vreme da iskažete svoj stav, izložite, izborite za njega i odstupite od nekih kad shvatite da niste u pravu. Jedna zrela nedelja je pred vama u kojoj će iskustvo odigrati važnu ulogu i doneti korist svima. Na ljubavnom polju će biti slična situacija. Budite korisni za sebe.

Lav – Kod vas će sve biti u pokretu, neki će verovatno biti nerazumljivi ali nećete stajati ukopani nego ćete ići napred. Većina situacija će biti okrenuta ka materijalnim stvarima. Nećete biti prezadovoljni njima ali nećete ni ostati bez njih. Najviše uspeha će imati oni koji se bave umetnošću, nekim kreativnim ili javnim poslom.  Od saradnika ni u jednom poslu ne očekujte pomoć već samo činjenje usluga, odnosno onoga što im vi kažete. Na ljubavnom polju u javnosti će sve delovati savrešeno dok se nasamo nećete osećati dobro. Želećete mnogo više, ali u ovoj nedelji to nećete dobiti. Ako imate mogućnost otputujte negde, sami ili sa partnerom, to vam je potrebno i prijaće vam.

Devica – Pred vama je jedna uspešna nedelja u kojoj ćete moći da radite onako kako vama odgovara. Čak ćete i nadređenima dokazati da je vaš način rada dobar i da je potrebno da se radi kako vi kažete. Imaćete entuzijazma i ideja kao i snage da osvojite ono što do sada niste uspevali. Teško da će iko moći da vam parira. Nervoza će naravno biti prisutna kao i nestrpljenje samim tim će se javiti i stomačni problemi ali pobedite sebe. Možete vi to kad hoćete. Materijalno nećete biti baš zadovoljni ali budite strpljivi i za to. U emotivnom odnosu vas takođe očekuju prijatni trenuci i stoga uživajte u nedelji pred vama.

Vaga – Iako dobra komunikacija na početku vodiće vas do nervoze, razdora pa I prekida nekog odnosa. Napred nikako nećete moći uz svu vašu dobru volju, entuzijazam I diplomatičnost. Ljudi će vas vući unazad, situacije, okolnosti. Razlazi su neminovni, posebno u partnerskim i intimnim odnosima. Mada i u poslovnim će vladati takva atmosfera. Koliko god se budete trudili da budete kreativni, sarađujete, nailazićete na otpor i nerazumevanje. Borićete se rečima sa svima, pokušaćete da nađete kompromisna rešenja i sve zajedno će vam doneti jednu napornu nedelju u svim segmenitma života. Opuštajte se uz društvo, umetnost, drugo vam ne preostaje.

Škorpija – Dobra nedelja za trgovinu, izdavaštvo, polaganje ispita kao i saradnju sa inostranstvom. Iskoristite povoljan period i budite prodorniji, ne ostajte u pozadini kao što umete, ne dramite bespotrebno već budite praktični, uključite vaš savršen intelekt i ignorišite emocije jer će vas unazaditi. U njima ćete istraživati, osećati talase ljubomore, igraćete se detektiva i nanositi sebi bol. On je jednak uživanju kod vas, tako da igrajte se sobom, možda se jednog dana i dobijete, matirate.  Ovo je nedelja u kojoj treba da budete praktični i da vaša pažnja bude usmerena na materijalne stvari jer će tu biti uspeha, sve ostalo je gubljenje vremena.

Strelac – Nedelja u kojoj ćete rešavati mnoge situacije vezane za budućnost, status i karijeru. Neće biti lako, moraćete mnogo da se potrudite i radite da biste stigli do željenog cilja. Situacije će se odvijati brzo, biće vam potrebna koncetracija da ne propustite neku sitnicu koja kasnije može da vas košta na bilo koji način. Inače je dobra nedelja za saradnju sa inostranstvom, putovanja kao i polaganje ispita. Na ljubavnom polju ćete imati dobru komunikaciju i razgovore koji će ići u smeru zajedničke budućnosti. Sve je podložno promenamam i bolje je da ne pravite dogovore, već razmotrite sve okolnosti.

Jarac – Kretanje ka životnim ciljevima će biti usporeno. Na silu vam ne vredi da idete jer ćete osetiti kočnice koje u vama mogu izazvati blokadu i strahove od neizvesnosti. U suštini nedostaje vam svesna odluka jer ćete biti vođeni putanjama koje niste vi odabrali već su vam nametnuti. Vaš nesvesni pristanak na to je želja za kretanjem a ne vaša suštinska potreba. Potrebno je da nađete ravnotežu između svojih želja, ruke koja vas vodi, svesnosti i da napravite svoj plan i idete po njemu.  Pogazite sve što je plitko, što ne vodi ka vama i vašoj budućnosti. Osvestite se i budite svoji.

Vodolija – Sve što budete ozvaničili u danima pred nama biće uspešno i vodiće vas dalje ka dobicima. Znači, ono što je overeno, pečatirano, pravno pokriveno biće dobro, sve ostalo će biti podložno promenama pa i nesupesima. U svemu će vam trebati dosta strpljenja i živaca jer će sve biti na izgled lako a onda će nastupiti analiziranje, dosadni ljudi, ambiciozni koji bi preko vaših leđa da stignu do uspeha. Pratite svoju intuiciju, svoje ideje a sve ostalo ide u svakodnevicu. U ljubavnom životu sem dobre komunikacije, praktično druženja s partnerom sve drugo će izostati. Verovatno će vam tako i odgovarati jer je vama važno da vam partner prvenstveno bude prijatelj pa sve ostalo.

Ribe – Čuda koja želite da se dese izostaće i ove nedelje. Sve će biti podređeno radu, svakodnevici i praktičnom delu života. Nemojte se osećati usamljeno u tome, u ovim danima je većini tako. Ljubav, osećanja, intimni život moraju da čekaju jer je ovo vreme rada.  Niko i ništa nije protiv vas, niko vam ne brani da se nadate, želite i očekujete svoju bajku iz mašte ali bolje je da znate da i u ovoj nedelji od nje neće biti ništa. Dakle, moraćete da se bavite dosadnim svakodnevnim aktivnostima, budete korisni, praktični i pazite na svoje zdravlje. Živite svoj unutrašnji život i dišite u njemu, spolja toga neće biti, što pre to prihvatite biće vam lakše.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: