RSS довод

Venera u Lavu

1001615_269503083187433_1079166464_n

Venera je u Lavu:
To je ljubav o kojoj mora da se čuje, priča, ako nije tako, kao da se nije dogodila. Sunce je vladar ove Venere a to je ego, autoritet i nametanje svojih pravila. To je kralj koji sedi u svom prestolu i čeka da mu svi padnu pod noge diveći mu se i hvaleći njegovu lepotu i sposobnost. Obzirom da je Lav u arhetipu u petom polju, takva ljubav uvek nosi rizik. Kocka se sa dostojanstvom onoga koga voli, provocira, traži pažnji u divljenje do besvesti. Nekada dobije baš ono što želi, poslušnog slugu, pa mu se ogadi jer mu nije par za kraljevanje, nekada dobije kraljicu, kraj koje postane papučić. Oba puta bi da pobegne i krene u novo vojevanje, jer ovoj Veneri je osvajanje hrana, aliiii Lav je fiksni znak i teško odlazi.
U ljubavi sa Venerom u Lavu u igri je ego, sujeta, presto, frizura, garderoba, javnost, nametanje autoriteta. Jer kod nje je sve NAJbolje i ona sve NAJbolje zna!
Ko je pripitomi i prihvati kao NAJbolju jer bolje nema, imaće malu macu kraj sebe a ne Lava!

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: