RSS довод

Uživanje, ako postoji sutra – Venera u Jarcu

1044109_10202079801334319_1489481730_n

Šta u stvari znači praktičnost Venere u Jarcu?

Vlada mišljenje da je to ’hladna kučka, srca kamenog’, koja uglavnom juri lovatore.
Pisaću u ženskom rodu, jer je Jarac ženski znak.
Praktična je, jer u svemu promisli i zapita se za sigurnost. Predložite joj da se preselite u Rim, recite da ste čuli da je tamo lako naći posao, jeftin stan. Pitaće vas koliko je to sigurno, tražiće detalje, a onda će sama da pretražuje i gleda informacije. Važno joj je da bude sigurna da će tamo imati da radi, zarađuje i živi normalno. Neće zanesenjački spakovati kofere i krenuti odmah poput, recimo, Venere u Strelcu. Ona će da ide, snaći će se nekako.
Ako partner ostane bez posla, razumeće, pomoći će mu da ga nađe. Godinu, dve, plaćaće sve, ali kada iz dana u dan dolazi kući i zatiče partnera sa keceljom pored šporeta, počeće da joj se gadi. On ne radi ništa za njihovu budućnost, on je čeka, kači zavese i traži novac za hleb i cigarete. Tada se gubi poštovanje i ljubav sa njom.
Pošto se Venera vezuje za uživanje, ona ne uživa u trenutku, uvek misli na budućnost. Kada kupuje krevet mora biti kvalitetan da traje narednih deset godina, najkvalitetnije cipele, naušnice, kreme za lice, uvek ulaže u budućnost. Ako nema novca za najbolje, što će trajati, neće ni kupovati.
Ona uvek čeka, štedi, trpi da bi sve trajalo što duže.
Ova Venera kada upoznaje potencijalnog partnera uvek pita čime se bavi, jer odmah u svojoj glavi pravi planove o kući, porodici, deci i mora da zna da partner može da joj obezbedi sigurnost.
Ova Venera poštuje sposobne, snalažljive ljude, koji su stabilni i imaju ciljeve kao što ih i ona sama ima. Potom na red dolazi ljubav, jer ona voli u partneru ove osobine.
Voleće gladna, žedna, bosa i gola ako oboje imaju cilj, idu ka njemu i zajedno se bore za sutra. Ona ima strah od nesigurnosti, neizvesnosti, planirano sutra mora da postoji.
Važan joj je pun zamrzivač, račun u banci, čuva stvari, cipele su uvek u kutiji kao i parfemi, godišnji odmor isplaniran i plaćen unapred, kaputi prekriveni najlonom…
Danas već prolazi, sutra joj je najvažnije, ako ga ima, uživaće, poštovaće i voleće zauvek.
‘Hladna kučka, srca kamenog’, ako ima poštovanje i sigurnost, pružiće ljubav o kakvoj se može maštati. Biće verna, doslednost je ono što je krasiiI na nju se može računati, njoj se može verovati. Ona ako izgubi poverenje, tu je kraj.
Venera u Jarcu kada zatvori vrata, više ih ne otvara nikada. Davala je šanse, čekala, trpela, izvlačila zadnje atome ljubavi, poverenja, poštovanja. Tada postaje ‘hladna kučka, srca kamenog’. Samo tada.
Ne podnosi slinavce, cmizdrenja, molbe, puzanje, zaludna pomirenja. Ona voli i poštuje borce. Ljubav kao takva njoj nije dovoljna, jer se od ljubavi ne živi.

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: