RSS довод

Opozicija Meseca i Merkura = PMS

pms

Opozicija Merkura i Meseca donosi nemir. Mesec naše nesvesno, reaguje, uznemireno, podiže tenziju, ne znajući odakle se stvara. Merkuru nije jasno zašto reaguje kao da ga neko dira. Signale mu šalje naše nesvesno i reakcije su raziličite. U zavisnosti od znaka. Ili će biti bes, svađa, brzo ili sporo hodanje, očaj, beznađe, previše reči ili ćutanje. Kao hormonski poremećaj. Nešto se dešava, svesni samo da to što radimo je glupost, ali je to jače od nas. PMS, pravi opis opozicije Meseca i Merkura. Reagovanje na spoljne uticaje drugačije nego kod onoga ko ima sklad ove dve planete.
Emotivne reakacije su pojačane , razdvajaju ličnost, praveći je tempiranom bombom koja preti da eksplodira svakoga dana.

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: