RSS довод

Teško je biti fin

Proleće počinje sa Suncem u Ovnu, jesen sa Suncem u Vagi.
Suncem u Ovnu vlada Mars koji je u znaku Vage, recimo.
Borba između Ja i Mi.
Sunce u Ovnu je vođa, samostalan, slobodan, njegov vladar Mars koji sarađuje sa drugim ljudima. Imaćemo situacije gde bi mali Ovnić da potrči, juriša ka cilju, naravno sam, a onda će ga za ruku uhvatiti Mars u Vagi i zaustaviti da se smiri, izbroji do deset, pogleda ljude oko sebe, krene sa nekim u akciju. Mali Ovan će cupkati nogom, besneti u sebi jer to nije njegova priroda, otimaće se, ali će ga Mars u Vagi smirivati, ukazivati na saradnju sa ljudima, diplomatičnost.
Ovakava postavka na nebu ne prija ni Suncu ni Marsu, ali moraju sarađivati, namestilo im se tako. Svako će na svoj način negodovati, samim tim mnogi partnerski odnosi će biti narušeni, biće prisutna nervoza pa smirivanje, želja za harmonijom pa opet poriv za slobodom… Povuci potegni odnosi.
Psovke gledaju fino izražavanje, sloboda naspram zakona, dečak i gospodin.
Ovakva postavka u natalnoj karti ili sinastriji ,će doneti od početničkog bunta Sunca u Ovnu kroz Marsa u Vagi spoznaju da je Ja kroz Mi jače.

21amyh5

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: