RSS довод

Mama Mesec

Mesec se posmatra i kao simbol majke.
Zamislila sam majke kako zovu decu na ručak.
Zabavan tekst naravno.
Istinu sami pronađite, ima je.

Mesec u Ovnu – Dolazi odmah, ostavljaj te igračke i sedaj za sto da ti koske ne izlomim sada! Ručak se jede vruć, ne vuci se, nego trk ovamo!

Mesec u Biku – Srećo mamina dođi da ručaš. Ispekla sam pile, krompir, salatu a napunila sam i parike i umesila tortu i sitne kolače… Obuj slobodno moje papuče i dođi za sto.

Mesec u Blizancima – Sine, tebra, aj na klopenzi. Zbrčkala sam neki bućkuriš al’ može se jede. Aj dođi taman da pravimo loptice od hleba zajedno i da se gađamo.

Mesec u Raku – Ljubavi majkina, jedino čedo moje hajde da ručaš, ju al’ mi je flekava kecelja, ajde srećice, mama je skuvala ono što ti najviše voliš. Ma dođi da te ljubim u okce moje!

Mesec u Lavu – Jel ja tebe treba da čekam da ručamo? Odmah dolazi, nemoj u toj umazanoj majici da mi sedaš za sto! Požuri dete treba posle da izađem ne vuci se!

Mesec u Devici – Sine ajde da ručaš, ali prvo operi ruke, izuj patike i obuj papuče. Spremila sam zdravu hranu, peri te ruke još jednom, čekaj ja ću ne umeš ti to dobro da istrljaš, ček’ prvo da stavim foliju preko salate da ne uleti nešto…

Mesec u Vagi – Sine jesi li se obukao, ajde idemo u onaj restoran što ti voliš da ručamo. Hajde polako i obavezno se namiriši da se mama ponosi tobom! Taman dok namažem nokte bićeš gotov pa da krenemo.

Mesec u Škorpiji- Ako ne dođeš na vreme za ručak baciću hranu u WC šolju i ješćemo oboje suv hleb i vodu, jel ti jasno? Hajde dođi, ne teraj me da te mučim!

Mesec u Strelcu – Sine, možeš sada da ručaš a i ne moraš, hrana je potrebna da bi imali snagu za duhovni razvoj. Ako sada ručaš, posle možemo zajedno u park da trčimo.

Mesec u Jarcu – Hajde na ručak, znaš da imamo isplanirano za kasnije sve. Ne razvlači se, ja celo jutro planiram kada ćemo ručati da bih posle oprala sudove i počela da spremam za sutra.

Mesec u Vodoliji – Hajde da ručaš i povedi drugare da jedu, znam da najviše voliš u društvu da jedeš. Stavila sam pizzu i mikrotalasnu taman dok uđeš biće gotov ručak!

Mesec u Ribama– Srce moje hajde na ručak ne teraj me da svaki dan plačem što slabo jedeš. Evo pijanog šarana sam spremila prste da poližeš, hajde moli te majka, evo kleknuću i moliću te da jedeš.

425675_2609181246852_1974295991_n

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: